1. Justin Bieber: På grund af en ekskæreste


Ett inlägg delat av Justin Bieber (@justinbieber)I 2017, da Bieber datede Sofia Richie, gjorde han som de fleste forelskede millennials ville gøre – postede en masse selfies af parret. Men fans var ikke glade og begyndte at trolle hans nye kæreste, indtil JB fik nok og sagde til sine følgere, at de skulle stoppe, ellers ville han "ghoste" dem og forsvinde.

Men det der fik bægeret til at flyde over var, da hans ekskæreste Selena Gomez blandede sig og kemmenterede på hans billeder, at han skulle respektere sine fans. Hun skrev: "Hvis du ikke kan håndtere hate, så stop med at lægge billeder op af din kæreste lol - Det burde være noget specielt kun mellem jer to. Bliv ikke sur på dine fans. De elsker dig og støttede dig før nogen andre gjorde. Bye bye Insta-Bieber.


2. Millie Bobby Brown: Blev gjort til en homofobisk meme


can we get some coffee?

Ett inlägg delat av MBB (@milliebobbybrown)I 2018 annoncerede Stranger Things-stjernen, at hun ville forlade Twitter, efter hendes billede blev delt i en homofobisk meme. Skuespilleren, som er en aktiv LGBTQIA+-fortaler, var forståeligt nok meget berørt og lukkede sin personlige konto ned.


3. Kim Kardashian: Overfaldet i Paris


Wearing @kkwbeauty lipstick shade 3 in the center and 4 all over with lip liner 2. Available now at kkwbeauty.com

Ett inlägg delat av Kim Kardashian West (@kimkardashian)Efter at blive truet med en pistol og berøvet i Paris tog Kim en pause fra sociale medier for at bearbejde det trauma, hun havde oplevet. Efter fire måneder vendte hun tilbage i januar 2017 og forklarede, at hun havde følt et behov for at re-evaluere, hvor meget af sit liv hun ville dele online. Man mente, røverne havde vidst, at Kim var alene i sin lejlighed og hvilke smykker hun havde med sig på grund af billeder på Instagram og Twitter. Under perioden fortalte hendes søster Khloe til Ellen Degeneres, at det var "et wake-up call" og at familien ville trække sig lidt tilbage for at sikre sig de var så godt beskyttet som muligt.


4. Cardi B: Drama med Azalea Banks


Bomfy

Ett inlägg delat av Cardi B Official IG (@iamcardib)I maj 2018 blev Carbi B det næste offer for Azealia Banks’ angreb på internettet. Azealia kritiserede rapperens grammatik og stavning i et interview med Breakfast Club, hvor hun kaldte hende en ‘analfabetisk rotte.' Cardi slettede sin Instagram og gjorde sin Twitter privat, da hun forlod de sociale medier med tweets som: “Hvorfor er det at mandlige rappere kan tale som de vil, gøre hvad de vil, men folk er altid efter mig for det samme? Hvorfor skal jeg føle jeg er nødt til at undskylde for at være den jeg er? At tale som jeg gør og være det man vil kalde “Ghetto” wtff. LEAVE ME ALONE! (sic)”


5. Ed Sheeran: At leve IRL


Gotta catch em all @zakarywalters #myblastoisewillendyourcharizard

Ett inlägg delat av Ed Sheeran (@teddysphotos)I december 2015 meddelte Ed at han ville tage en pause fra sociale medier for at tage ud at rejse og holde ferie efter sin verdensturné. Han fortalte fans, at han ville tage et blackout, fordi han synes han havde "set verden gennem en skærm og ikke gennem mine øjne".


6. Chrissy Teigen: Dødstrusler


2 chicken soft tacos, extra del scorcho

Ett inlägg delat av chrissy teigen (@chrissyteigen)Social media-dronningen Chrissy slettede sin Twitter-konto i 2014, da hun begyndte at modtage dødstrusler efter sin kritik af de amerikanske våbenlove. Hun modtog så mange negative beskeder, at hun tweetede: “Jeg får det dårligt. Farvel Twitter. Jeg flytter mine talenter til Instagram."


7. Taylor Swift: "the ‘death’ of her reputation"


Just over here daydreaming about playing Manchester tomorrow...

Ett inlägg delat av Taylor Swift (@taylorswift)I 2016 endte venskabet mellem Taylor og Kanye West. Taylor var rasende over, at rapperen sang om hende på 'Famous': ‘I feel like me and Taylor might still have sex, yeah, I made that b*tch famous.’ Men efter sangerinden påstod, at hun ikke havde hørt sangen før, lagde Kim Kardashian en video op af Yeezus, imens han fortalte hende om den i telefonen. Taylor insisterede på, at det var verset, hvor han kaldte hende en 'b*tch', som hun var imod og fans deltog i debatten fra begge sider. Herefter var hun ikke at finde på sociale medier i flere måneder.