The Royal World

Det første royality-show! Unge royale og aristokrater bor sammen i et hus ude på landet til sommerens societysæson. Forvent sladder, der får paladser til at krympe sig, mens vi lærer dem bag titlerne at kende. Nu bliver det royalt!
  • The Royal World #103

   103

   De royale hygger sig med britiske forlystelser, men alt er ikke rosenrødt, da Zara bliver tvunget til at konfrontere sine følelser. En ny ankomst får drengenes øjne på stilke, men pigerne er ikke så imponerede.

  • The Royal World #104

   104

   Sienna skaber stadig ravage, mens hun vænner sig til det royale liv. Gruppen tager til Brighton, mens slottet Goring danner baggrund for et stort modeshow, men ender det med at koge over på catwalken?

  • The Royal World #105

   105

   En eftermiddag med te er ikke spor civiliseret, da Zara, Camilla og Siennas skænderi fortsætter. Sladder truer med at splitte gruppen, men efter en vild aften i byen er nogle af de royale tættere end nogensinde...

  • The Royal World #106

   106

   Opholdet er snart slut, men livet er stadig dramatisk. En sidste middag danner baggrund for et dramatisk opgør. En rigtig romance bobler, og vil Tyler omsider føle sig som den del af den royale familie efter det fine bal?