The Charlotte Show #207

Løser Charlotte og Mel tingene mellem sig før rejsen til Sydafrika? Josh spiller helt, da han hjælper Charlotte efter et uheld. Charlotte tager på afrikansk safari med Josh.
  • The Charlotte Show #201

   The Charlotte Show

   Charlotte Crosbys reality-program om hendes liv er tilbage! Charlotte og Josh har det fint, men har et stort skænderi den dag, hans søster holder babyfest. Charlotte arrangerer en pigeaften for at opmuntre Melissa, men det ender dårligt.

  • The Charlotte Show #202

   The Charlotte Show

   Efter deres store skænderi mødes Charlotte og Mel for at løse deres problemer. Josh inviterer Charlotte til en stor familiemiddag, og Charlottes agent ringer med en spændende nyhed, men deler Josh hendes glæde?

  • The Charlotte Show #203

   Sorry, Not Sorry

   Charlotte og hendes mor er i Island for at redde hvaler. Hjemme i Storbritannien går Josh i byen, og det fører til et stort skænderi. Charlotte og Josh stiller spørgsmålstegn ved, om de skal være kærester.

  • The Charlotte Show #204

   Engagement Party

   Charlotte må lægge en plan for at redde sit skrøbelige forhold til Josh. Charlotte og hendes familie og venner rejser til Manchester til Adam og Jamies forlovelsesfest, men aftenen ender i en mediestorm.

  • The Charlotte Show #205

   Elephant in the Room

   Josh og Charlotte har planlagt, at deres forældre skal mødes, så de er nu på vej mod et nyt niveau af kærlighed, men det går skævt, da Charlottes forsøg på at overraske Josh går frygtelig galt.

  • The Charlotte Show #206

   Fright Night

   Joshs forældre overnatter. Kan Crosbys og Ritchies enes? Charlotte tror, hun har konstateret paranormal aktivitet og beder en synsk mand og hans hund om hjælp. Mels fødselsdag er en katastrofe.

  • The Charlotte Show #207

   A Break in South Africa

   Løser Charlotte og Mel tingene mellem sig før rejsen til Sydafrika? Josh spiller helt, da han hjælper Charlotte efter et uheld. Charlotte tager på afrikansk safari med Josh.

  • The Charlotte Show #208

   A Whole New Level

   Charlotte planlægger en overraskelse, der skal få hendes og Joshs forhold op på et helt nyt niveau, men hvordan vil Josh reagere? Josh forsøger at overvinde sin største frygt og bevise sin kærlighed til Charlotte