Floribama Shore #219

Alle er glade for at forlade dramatikken, da de stiger på flyet til Mexico. Men Kortni bringer en mørk sky med sig, der truer med at lægge en dæmper på turen. Gus og Nilsa er fast besluttede på at lade #Gilsa blive hjemme.
  • Floribama Shore #215

   Impubescent Clown

   Logan fortsætter med at dukke op og irritere bofællerne. Kortni føler sig truet og søger hjælp fra myndighederne. Dramatikken fremkalder smertefulde minder for Gus, men bringer også huset sammen.

  • Floribama Shore #216

   Girl Code Red

   Candace overvejer sin fremtid med Gator, Kortni får en chokerende nyhed om Logan, og Nilsa leger Kirsten Giftekniv for Aimee. Efter Kortni bryder "pigereglerne" igen, går Nilsa efter Gus.

  • Floribama Shore #217

   Hunch Punch

   Huset går i chok, da Gus og Nilsa er sammen. Kortni beslutter sig for at tage chancen og fortælle Jeremiah, hvad hun føler. Nilsa får følelser, mens Gus får øje på nogle søde studiner.

  • Floribama Shore #218

   A Whole Lotta Yikes

   Aimee gør alt for at hjælpe Nilsa med at komme sig over, at Gus tog en anden pige med hjem. Candace har svært ved at fortælle Gator, hvad hun føler. Kortni bemærker en forandring i Jeremiah, siden hun åbnede sig for ham.

  • Floribama Shore #219

   Let's Taco 'Bout It

   Alle er glade for at forlade dramatikken, da de stiger på flyet til Mexico. Men Kortni bringer en mørk sky med sig, der truer med at lægge en dæmper på turen. Gus og Nilsa er fast besluttede på at lade #Gilsa blive hjemme.

  • Floribama Shore #220

   Too Late For Apologies

   Festen fortsætter i Mexico, men Gus har svært ved at fokusere på en pige. Kortni bryder sammen. Jeremiah afprøver sin udholdenhed. Candace konfronterer sin værste frygt.

  • Floribama Shore #221

   Not Nothing Physical

   Efter en dag i den mexicanske ørken tilbringer bofællerne deres sidste aften i Cabo med en fest på stranden. På menuen: blandede signaler, nysgerrige folk og karmiske desserter.

  • Floribama Shore #222

   Meet the Buttses

   Bofællerne tager tilbage til PCB, men Nilsa bærer stadig nag over dramatikken sidste aften i Cabo. Kortni må finde en særlig måde at sige undskyld på. Codis forældre kommer på uanmeldt besøg for at vise, hvordan man fester.

  • Floribama Shore #223

   You Had Me at Beer

   Codis far opmuntrer ham til at presse på med Candace. Gus har det svært, efter Butts dukkede op. Under en vild aften på Ms. Newby's scorer Kortni en ny fyr.

  • Floribama Shore #224

   Newsworthy

   Aimee må tage konsekvenserne efter skænderiet på Newby's. Codi og Candaces forhold bliver tættere efter deres date. Pigerne optræder for fyrene.

  • Floribama Shore #225

   My Favorite Mistake

   Nilsa finder ud af, at en tidligere fejl måske hjemsøger hende nu. Aimee er bange for at blive set offentligt omkring PCB. Candace forlader strandhuset tidligere end forventet.

  • Floribama Shore #226

   To Hunch or To Punch?

   Nilsa skal jonglere flere ting, med to ekser i huset, som hun ikke er klar til at droppe. Aimee beder en advokat om hjælp til at løse sine problemer. Gus er usikker på fremtiden.

  • Floribama Shore #227

   MTV Floribama Shore

   De medvirkende fortæller om de vildeste øjeblikke fra sidste sæson og fortæller lidt om, hvad der nu sker - en rejse til Cancun, Kortnis eks vender tilbage, det blomstrende forhold mellem Jeremiah og Kortni og Gus og Nilsas op- og nedture.