Single AF

Seven celebrities are sent around the world in search of love whilst sharing their journeys on social media, can their followers help them find love? They must find one person to take to a romantic castle in Paris to see if Cupid's arrow strikes.
  • Single AF #101

   S01E01

   Syv single kendisser tager ud på en verdensomspændende søgen efter kærlighed ved hjælp af deres sociale mediefølgere. Jedward spilder ingen tid på at få de første kys, Farrah kommer op at skændes med sin date, og Marnie finder en toyboy.

  • Single AF #102

   S01E02

   Syv single kendisser tager ud på en verdensomspændende søgen efter kærlighed ved hjælp af deres sociale mediefølgere. Marnie opfører sig dårligt på Caseys date, Courtney har pludselig masser af valgmuligheder, og Jedward får en fræk tur i jacuzzien.

  • Single AF #103

   S01E03

   Syv single kendisser tager ud på en verdensomspændende søgen efter kærlighed ved hjælp af deres sociale mediefølgere. Farrahs held kan være på vej op, Courtney bliver fræk på dansegulvet og Marnie og Casey tager springet.

  • Single AF #104

   S01E04

   Syv single kendisser tager ud på en verdensomspændende søgen efter kærlighed ved hjælp af deres sociale mediefølgere. Elliot er tilbage og er superivrig, Casey må komme med nogle forklaringer, og Jedward er splittet.

  • Single AF #106

   S01E06

   Syv single kendisser tager ud på en verdensomspændende søgen efter kærlighed ved hjælp af deres sociale mediefølgere. Jedward giver den hele armen med en fantastisk optræden, Casey og Marnie bringer orden i sagerne og Elliot får charmeret sig til et kys.

  • Single AF #107

   S01E07

   Syv single kendisser tager ud på en verdensomspændende søgen efter kærlighed ved hjælp af deres sociale mediefølgere. Marnie vågner op ved siden af en ny beundrer, og nu skal kendisserne beslutte sig inden rejsen til Paris.

  • Single AF #108

   S01E08

   Efter en verdensomspændende søgen efter kærlighed inviterer kendisserne en heldig date til at bo sammen med dem på et romantisk slot i Paris. Caseys ankomst får det til at slå gnister, Marnie bliver mere viklet ind i sin kærlighedstrekant, og Farrah får et raserianfald.

  • Single AF #109

   S01E09

   Efter en verdensomspændende søgen efter kærlighed inviterer kendisserne en heldig date til at bo med dem på et romantisk slot i Paris. Farrah får et overraskende besøg og chancen for at finde kærlighed er slut for et ulykkeligt par.

  • Single AF #110

   S01E10

   I det sidste afsnit skal vores kendisser fortælle om deres følelser for deres dates i Paris. Vil de se dem igen? Er de ramt af Amors pil, eller tager de alene hjem? Bliver de Single AF for evigt?