Siesta Key

Siesta Key følger en gruppe venner, der er lige på vippen tl at blive voksne i den smukkeste strandby i USA: øen Siesta Key, i Florida. De unge mennesker konfronteres med emner som kærlighed, forræderi og samfundsklasser.
  • Siesta Key #201

   Born a King

   I en ny sommer går det hedt for sig i sæson 2-premieren af Siesta Key. Alex holder fødselsdagsfest og går helt amok, da hans værste fjende og gamle flamme dukker op. Madisson kæmper med idéen om et langdistanceforhold.

  • Siesta Key #202

   Your Own Hairdresser!

   Da der bliver ballade til Alex' fødselsdagsfest opstår der nye alliancer, og gamle venskaber sættes på prøve. Efter Juliette fornærmer Chloe, prøver hun at ødelægge Juliette og Alex' forhold.

  • Siesta Key #203

   Sorry! I Don't Owe You Anything

   Juliette udspørger Chloe om hendes følelser for Alex. Alex begraver stridsøksen med Jared, som er interessesret i Kelsey. Garrett går på en første date med en helt uventet person.

  • Siesta Key #204

   Don't Come to MY Trip!

   Slænget tager til Miami, men Juliettes tur bliver ødelagt, da en uventet person ankommer. Madisson trænger Ben op i et hjørne, mens Garrett og Cara fortsætter med at udforske følelser.

  • Siesta Key #205

   How Am I a Lot to Handle?!

   Til et velgørenhedsgala finder Chloe ud af, at hendes venskab med Cara ikke er så ægte, som hun troede. Brandon beder Madisson være med i sin musikvideo, hvilket deres kærester bliver sure over. Kelseys fyr kommer til byen.

  • Siesta Key #206

   A Second Tier Friend...

   Efter nogle omtumlende dage for Jalex, ser Juliette noget, der kan ændre hende og Alex for evigt. Madisson er med i Brandons musikvideo, hvilket skaber problemer i hendes forhold til Ben, og Brandons kæreste bliver jaloux.

  • Siesta Key #207

   It's Been a Day

   Juliette har det svært med nyhede om Alex og de to piger i hans seng. Chloe finder ud af, at Ben har sendt frække sms'er til Tawni bag Madissons ryg og vil tage ham på fersk gerning. Brandons kæreste bliver mere jaloux end nogensinde.

  • Siesta Key #208

   Deflect, Deflect, Deflect.

   Juliette får en chokerende oplysning fra en overraskende kilde. Garrett og Cara tager et stort skridt i deres forhold. Jared har svært ved at tilpasse sig og bruger alkohol for at flygte fra sin fortid. Pauly bliver anholdt.

  • Siesta Key #209

   Cheers to Sunday Funday!

   Da Jalex har det svært, hygger Alex sig med en gammel flamme. Madisson når bristepunktet med Ben. Brandon tager på turné som single og bliver glædeligt overrasket, da en vis person dukker op en koncert. Chloe ender sit forhold til Alex.

  • Siesta Key #210

   I Had High Hopes for You.

   Garrett og Caras forhold bliver sat på prøve. Brandon og Jared dyster om Madissons gunst. Pauly kan få problemer efter sin anholdelse og prøver at rette op på sit forhold til sin bedstemor.

  • Siesta Key #211

   I Want Him (Without the Cheating).

   Juliette fylder 21 år, og Alex prøver at købe sig ind i hendes liv med en overdådig gave. Garret og Cara er ved en skillevej, da Garrett afslører en jobmulighed, der bringer deres forhold i fare.

  • Siesta Key #212

   Cheers to the End of Summer!

   Pauly prøver at forsvare Alex og skaber drama til Caras fest. Chloe fortæller Juliette nogle ting, der får hende til at tvivle på alt, hvad hun ved. Cara bliver rasende på Garrett.