Teen Mom UK

Teen Mom UK er tilbage med en eksplosiv femte sæson. Se med, når de fem fyrige mødre skal balancere forhold, babyer, karrierer, drama, kærlighed og tab.
  • Teen Mom UK #403

   403

   Sassi prøver at bevare roen på en romantisk tur til Amsterdam. Amber giver Ste den kolde skulder. Chloe har søvnmangel og tvivler på, om det var en god idé at få en hundehvalp. Shannon prøver at tage eksamen, men bliver forstyrret af hysteriske anfald.

  • Teen Mom UK #404

   404

   Sassi starter et nyt job, og Shannon tager til kysten, hvor Charlie kigger efter andre piger og ødelægger ferien. Chloe skifter farve og ændrer mening, mens Ste fortæller Amber om sine følelser.

  • Teen Mom UK #405

   405

   En frisk start for Sassi, der flytter ind i sit drømmehus med Darren. En stor uge for Amber, der møder en ny mand. Chloe og Jorden prøver at opfriske forholdet med lidt tid sammen, og stressede Shannon er desperat efter tid alene.

  • Teen Mom UK #406

   406

   Ferier fra himlen og helvede i Teen Mom UK. Shannon og Charlie skændes i Spanien, og Amber har det herligt i Benidorm. Sassi har hjemve i Ayia Napa og overlader børnene til Darren. Chloes forhold når bristepunktet.

  • Teen Mom UK #407

   407

   Jordan giver Chloe hendes livs fødselsdagsoverraskelse! Shannon og Charlie beslutter at gå hvert til sit. Sassi finder trøst i sin tro og får lettet sit hjerte. Amber nyder sin fødselsdag med Ste, men den ender i tårer.

  • Teen Mom UK #408

   408

   Sidste afsnit i denne serie: Jordan tager Chloe til Paris, hvor der venter romantik og snegle! Shannon får et graviditetschok. Sassi tager sin første hellige nadver. Amber tager en beslutning omkring Ste.