Teen Mom UK

Teen Mom UK er tilbage med en eksplosiv femte sæson. Se med, når de fem fyrige mødre skal balancere forhold, babyer, karrierer, drama, kærlighed og tab.
  • Teen Mom UK #601

   All Change

   Amber har et forslag til Ste. Megan får det bedste ud af en dårlig situation med Dylan. Chloe drømmer om et stort hus mens Sassi allerede har et hus, men ingen Darren. Shannon og Charlie bliver helet mundlamme, da deres babys køn bliver afsløret.

  • Teen Mom UK #602

   Teen Mom UK

   Chloe får sig en overraskelse da Jordan fortæller hende, at han ikke vil være sammen med hende. Shannon kan ikke klare mere. Megan arrangerer en fest og lærer, at man ikke kan stille alle tilfreds. Amber føler sig overvældet af alting.

  • Teen Mom UK #603

   Teen Mom UK

   Amber og Stes weekendtur går ikke som planlagt. Chloe er sur over Jordans drengeferie. Bølgerne går højt for Sassi og Megan afviser en betænksom gestus af Dylans kæreste. Shannon holder på sit hvad angår at amme.

  • Teen Mom UK #604

   FACE OFF

   Shannon får en spændende nyhed. Ste kan ikke holde mund til Brooklyns fødselsdag. Chloe udspørger Jordan om turen til Bratislava. Megan tager sig en snak med Dylans kæreste. Sassi får fjernet sin bøjle, men der er intet at smile over.

  • Teen Mom UK #605

   KICK START CAREERS

   Sassi starter sin nye forretningsidé, en salon. Chloe beslutter, at hun vil være jordemor, men Jordan er svær at overbevise. Megan finder ud af en hemmelighed om Dylan og hans kæreste. Shannon lader sine usikkerheder styre sit liv.

  • Teen Mom UK #606

   Staying Positive

   Chloe og Jordan lever livet på ferie på Korfu. Shannon foreslår, at Charlie flytter ind. Sassi beslutter sig for den store operation og Amber forsøger at forblive positiv med babyen. Megan og Dylan fejrer Dulcies fødselsdag hver for sig.

  • Teen Mom UK #607

   Family First

   De stolte forældre Sassi og Darren ser supersøde Zenay'ya på podiet. Shannon planlægger et familiefoto, men Charlie kommer ikke. Chloe klipper Marleys hår for velgørenhed. Amber når bunden. Megan overrasker sin søster i Tenerife.