Judge Geordie

Vicky Pattison er på et road trip for at løse unge briters forholdsproblemer. Uden så mange dikkedarer, og med brutal ærlighed og humor, undersøger Vicky hvad der sker, når unge briter ryger i totterne på hinanden og slår op.
  • Judge Geordie #101

   101

   Vicky Pattinson rejser rundt og løser alle Storbritanniens problemer. Denne uge: Venskaber som blegner, pornomisbrug som er ved at ødelægge et forhold, og en fyrs fikse ide om en trekant med kæresten.

  • Judge Geordie #102

   102

   Vicky løser flere af Storbritanniens problemer. Den her uge: et far-søn-forhold med store sprækker, en millonær med en chokerende hemmelighed og en fyr, hvis ønske om at blive kendt fører til en eksplosiv konfrontation.

  • Judge Geordie #103

   103

   Vicky tager af sted for at løse endnu flere af Storbritanniens problemer. Denne uge: en fyr, som har været utro 20 gange, en drag-artist, der kommer i konflikt med Vicky og et overraskende frieri med dramatiske konsekvenser.

  • Judge Geordie #104

   104

   Vicky og Alex begiver sig ud for at løse flere af Storbritanniens forholdsproblemer. I denne uge: et chokerende frieri, en fiks idé om at skulle være solbrændt og et alter ego tester Vickys problemløsningsevner.

  • Judge Geordie #105

   105

   Vicky rejser rundt i landet for at løse Storbritanniens problemer. I denne uge adskiller et frækt job venner, en operationsbesættelse ødelægger et forhold og en kærlighedstrekant involverer to brødre.

  • Judge Geordie #106

   106

   Vicky løser Storbritanniens problemer. Hvordan går det, da hun møder en studerende, som er bekymret for sin vens seksuelle helbred, en bedste ven, som kommer imellem mor og datter, og to kæmpende pigekærester?

  • Judge Geordie #107

   107

   Vicky løser flere af Storbritanniens problemer. I denne uge: to fyre har tillidsproblemer, eksforlovede i krig, og to venner, der er blevet uvenner over Kanye West.

  • Judge Geordie #108

   108

   Vicky fikser flere af Storbritanniens problemer. I denne uge; en bror, der er for lækker til at arbejde, venner, der farer i totterne på hinanden på grund af en ny kæreste, og en datter afslører en chokerende hemmelighed for sin mor.

  • Judge Geordie #109

   109

   Vicky fikser flere problemer. I dette afsnit; kollegaer, der bekriger hinanden, en venindes jalousi får hende til at tage drastiske forholdsregler og et eksplosivt møde mellem venner.

  • Judge Geordie #110

   110

   I det sidste afsnit løser Vicky flere problemer. I denne uge handler det om to venner, som ligger i krig og en twitter-romance, som er i farezonen. Desuden tjekker vi, hvordan det er gået mellem nogle gamle venner.