Catfish: The TV Show #715

Nev og Max vil hjælpe Chelsea med endelig at møde sin netkæreste Charles. Chelsea har kun talt med Charles en gang i telefonen, og fyrene viser hende, at et billede kan sige tusind ord.
  • Catfish: The TV Show #711

   Kiaira & Cortney

   Kiaira og Cortney fik et barn... Men Kiaira har aldrig mødt Cortney eller barnet! Nev og Max bliver tilkaldt for at bringe familien sammen, men de frygter, det er det største fupnummer i Catfishs historie.

  • Catfish: The TV Show #712

   Nina & Jon

   Nina er en sexet webcam-model, der overvejer at forlade sin mand for en stenrig klient, som hun har forelsket sig i på nettet. Nev og Max efterforsker sagen, for at se, om der følger løgne med hans mange drikkepenge.

  • Catfish: The TV Show #713

   Angel & Jordan

   En dyst på Tinder tændte en gnist hos Jordan, der fik Angel til at afslutte sit forhold og gå efter ham. Da Nev og hans kone, Laura, tager sagen, opdager de en mørk sandhed, som kan få Angel til at miste sine nærmeste.

  • Catfish: The TV Show #714

   Breana & Josh

   Breana har villet giftes med Josh i 11 år, men kærligheden falmer, da fyrene afslører manden bag profilen. Joshs fortid indhenter ham, da Nev og Max jagter ham for at afsløre sandheden.

  • Catfish: The TV Show #715

   Chelsea & Charles

   Nev og Max vil hjælpe Chelsea med endelig at møde sin netkæreste Charles. Chelsea har kun talt med Charles en gang i telefonen, og fyrene viser hende, at et billede kan sige tusind ord.

  • Catfish: The TV Show #716

   Nae & Brannon

   Nev og Max prøver at hjælpe en ung kvinde, Nae, med at opspore sin kendisforelskede fra nettet, men er pludselig involveret i en Catfish-konspiration!

  • Catfish: The TV Show #717

   Derek & Annabelle

   En mystisk e-mail får Nev og Laura til at hjælpe Derek med at opspore hans netkærlighed Annabelle. De afslører en sexet Snapchat-skandale, forræderi og en konklusion, der rammer tættere på, end Derek kunne have drømt om.

  • Catfish: The TV Show #718

   Nick & Jasmine

   Nev og Max prøver at hjælpe Nick med at afgøre, om personen, han kyssede med bind for øjnene, er hans netkærlighed, Jasmine, eller en helt anden person!