Catfish: The TV Show

Hvordan finder unge kærligheden i en digital tidsalder? Ofte handler det først om at flirte online med nogen, du ikke har mødt i virkeligheden. Beskeder på iPhones er den nye måde at date på og mails gennem social medier erstatter tit face-to-face samtaler. Problemet med dette er, at den fyr eller pige, du er faldet for, kan lyve om sig selv... Fra producerne af den hypede dokumentar 'Catfish', får du nu et helt nyt MTV show, der bringer folk sammen, som kun har været i forbindelse med hinanden via deres LCD skærme. Gennem flere måneder er de blevet forelskede, men hvad sker der, når de rent faktisk mødes i virkeligheden for allerførste gang? I hvert afnit, med hjælp fra hovedpersonen i Catfish-filmen, Nev Schulman, og hans filmmakker, Max Joseph, vil en håbeful forelsket person tage på en følelsesmæssig intens rejse for at finde ud af mere om den, han eller hun har lært at kende online. Har vedkommende fortalt sandheden om sig selv? Og er det ægte kærlighed, der kommer ud af det? Når det skæbnesvangre bank på døren rent faktisk kommer, er det kun én ting, der er helt sikkert; disse urolige oplevelser er fyldte med mystik, usikkerhed, tilgivele, glæde – og chokerende afsløringer. cat·fish [kat-fish] verbum At lade som om, du er en anden online ved at publicere falsk information om dig selv på sociale medier – fx i form af andres billeder. Som regel med den intention om at få nogen til at forelske sig i dig.
  • Catfish: The TV Show #501

   Dejay, Malik & Josiah

   Nev og Max får to catfish for samme pris, når de opdager, at Dejay og Malik bliver snøret af den samme fyr. Det slår gnister, når de opdager, hvor eksplosiv en kærlighedstrekant kan være.

  • Catfish: The TV Show #502

   Jeanette & Derick

   Mor ved ikke altid bedst. Den bekymrede datter, Shuntay, beder Nev og Max om hjælpe, da hendes mor, Jeanette, begynder at tale om ægteskab og at flytte familien for at være sammen med en mand, der nægter at møde hende.

  • Catfish: The TV Show #503

   Leuh & Justin

   Siden Leuh så surferen, Justin, har insta-kærligheden blomstret. Men efter to mislykkede forsøg på at mødes, er hun desperat efter at finde ud af, om Justin er drømmemanden eller om hun er en af mange online-elskerinder.

  • Catfish: The TV Show #504

   Brandon & McKenna

   Brandon elsker McKenna, men han har ikke fået kontakt i virkeligheden og overvejer, om McKenna er ægte. Nev slår sig sammen med sensationen Karrueche Tran for at hjælpe Brandon at afdække den chokerende sandhed bag hans store kærlighed.

  • Catfish: The TV Show #505

   Jaylin & Ja’la

   Jaylin er klar til at ofre et livslangt venskab og en lovende videospil-karriere for at være sammen med en kvinde, han aldrig har talt i telefon med. Nev og Max hjælper ham at se, at sandheden nogle gange er underligere end fiktion.

  • Catfish: The TV Show #506

   Michael & Chanelle

   Michael havde ikke tid til et forhold, men kærligheden dukkede op i en meddelelse. Chanelle er det lysglimt, han behøver i sit liv, men lige pludselig er hun forsvundet - nu skal Nev og Max finde hans tabte kærlighed.

  • Catfish: The TV Show #507

   Ray & Lexi

   Ray er fast besluttet på endelig at møde sin online-kæreste Lexi efter fire år. Men efter at have hørt, at Lexis søster har blandet sig i forholdet før, har Nev og Max snart flere spørgsmål end svar.

  • Catfish: The TV Show #508

   Joanna & Bo

   Tatoveringsmodellen Joanna skulle møde sin onlinekærlighed i virkeligheden, da en nat i Las Vegas satte en stopper for hele forholdet. Nu har hun bedt Nev og Max om at opspore hendes gamle flamme for at gøre alt godt igen.

  • Catfish: The TV Show #509

   Tyreme & Tomorrow

   Tyreme mødte smukke Tomorrow online for 9 måneder siden. De har et stærkt forhold og Tyreme vil droppe alt, hvad han har, for at være sammen med hende. Kan Nev og Max hjælpe Tyreme med endelig at møde hans Tomorrow?

  • Catfish: The TV Show #510

   Kayla & Courtney

   Da Kayla var 2 år, slog faren hendes mor ihjel og begik selvmord. Mange år senere får Kayla en besked fra Courtney, en kvinde, der påstår, at hun kanaliserer hendes døde fars ånd.

  • Catfish: The TV Show #511

   Paris & Tara

   Paris får hjælp af Nev og Max til at finde ud af, hvem der har catfishet hende de sidste fire år. Men under efterforskningen gør fyrene en chokerende opdagelse, der får Paris til at se mistænkelig ud!

  • Catfish: The TV Show #512

   Vince & Alyssa

   Vince kan ikke slippe af med sin online-eks, Alyssa, hvis "stalking" har fået hans rigtige kæreste Liz til at slå op. Nev og Max hjælper Vince med at konfrontere Alyssa, så han kan redde sin fremtid med Liz.

  • Catfish: The TV Show #513

   Lucas & Many

   Den tidligere Playboy-model Jayme har opdaget, at hendes fyr på nettet ikke bare er falsk, men at han narrer flere kvinder. Hun beder Nev og Max om hjælp for at finde ham og sætte en stopper for hans perverse bedrag.

  • Catfish: The TV Show #514

   Larissa & Anthony

   Efter at være blevet narret på nettet af sin bedste ven fra gymnasiet, vendte Larissa sig til sin online-ven Anthony for støtte. Følelserne mellem dem blev til kærlighed, men Anthony begår nogle fejl, så Larissa tror, han lyver.

  • Catfish: The TV Show #515

   Spencer & Katy

   Spencer afslører en hemmelighed for Nev og Max, som han har holdt for sig selv i seks år. Han har et forhold til en af verdens største popstjerner. For første gang rejser Catfish til udlandet for at finde sandheden.

  • Catfish: The TV Show #516

   Candic & Titus

   Efter flere måneder med intime sms med en mand, der hedder Titus, har Candic bestemt sig for at fortælle det til sin mand. Men før hun gør det, beder hun om Nev og Max' hjælp til at finde ud af, hvem Titus virkelig er.

  • Catfish: The TV Show #517

   Andrea, Alex & Andrea

   Fans til en populær YouTube-stjerne, Andrea Russett, beder Nev og Max om hjælp til at fange en potentiel stalker, der udgiver sig for at være Andreas familie. Fyrene afslører et net af falske profiler, større end de troede var muligt.

  • Catfish: The TV Show #518

   Catherine & Graham

   Catherine fra Long Island er blevet dybt forelsket i Graham fra Tennesse. Hun er klar til at forlade sine rødder og flytte ud på landet for hans skyld, men Nev og Max afslører, at Graham ikke er den, han udgiver sig for at være.

  • Catfish: The TV Show #519

   519

   Luis er blevet forelsket i en enlig mor, der har det svært, og vil tage forholdet til det næste niveau, men først må Nev og Max hjælpe ham med at finde ud af, om hun er den, hun udgiver sig for.

  • Catfish: The TV Show #520

   520

   Andrew troede, at han havde fundet den rette, da han fandt Zac på Tinder - indtil en ven sendte en chokerende sms med ny information. Nev og Max undersøger sagen og mistænker, at Zac bærer på en stor hemmelighed.