Catfish: The TV Show

Hvordan finder unge kærligheden i en digital tidsalder? Ofte handler det først om at flirte online med nogen, du ikke har mødt i virkeligheden. Beskeder på iPhones er den nye måde at date på og mails gennem social medier erstatter tit face-to-face samtaler. Problemet med dette er, at den fyr eller pige, du er faldet for, kan lyve om sig selv... Fra producerne af den hypede dokumentar 'Catfish', får du nu et helt nyt MTV show, der bringer folk sammen, som kun har været i forbindelse med hinanden via deres LCD skærme. Gennem flere måneder er de blevet forelskede, men hvad sker der, når de rent faktisk mødes i virkeligheden for allerførste gang? I hvert afnit, med hjælp fra hovedpersonen i Catfish-filmen, Nev Schulman, og hans filmmakker, Max Joseph, vil en håbeful forelsket person tage på en følelsesmæssig intens rejse for at finde ud af mere om den, han eller hun har lært at kende online. Har vedkommende fortalt sandheden om sig selv? Og er det ægte kærlighed, der kommer ud af det? Når det skæbnesvangre bank på døren rent faktisk kommer, er det kun én ting, der er helt sikkert; disse urolige oplevelser er fyldte med mystik, usikkerhed, tilgivele, glæde – og chokerende afsløringer. cat·fish [kat-fish] verbum At lade som om, du er en anden online ved at publicere falsk information om dig selv på sociale medier – fx i form af andres billeder. Som regel med den intention om at få nogen til at forelske sig i dig.
  • Catfish: The TV Show #401

   Miracle & Javonni

   Den intelligente alenemor Miracle har forelsket sig i Javonni, en fyr med hundeøjne på Instagram. Eftersom Max har fri, får Nev Charlamagnes hjælp til at finde hendes drømmemand.

  • Catfish: The TV Show #402

   Courtney & Isaak

   Courtney har tidligeret kappet forbindelsen til Isaak, en fyr hun mødte online. Men Isaak vil ikke give op og gør alt for at få Courtney tilbage. Skønhedsdronning Cassidy Wolf hjælper Nev med at sørge for, Isaak lader Courtney være i fred.

  • Catfish: The TV Show #403

   Harold & Armani

   Harold har fundet sin perfekte match, den smukke og sporty Armani. Selvom de bor i det samme kvarter, har de aldrig mødt hinanden. Nev og sangeren Angel Haze hjælper Harold med at møde hans perfekte pige.

  • Catfish: The TV Show #404

   Daisy & Marcus

   Jersey-pigen Daisy mødte Marcus på Instagram og han stjal hendes hjerte, da han hjalp hende med problemer derhjemme. Men han vil ikke tale i telefon med hende eller mødes, så Nev og YouTube-stjernen Tyler Oakley prøver at arrangere et møde.

  • Catfish: The TV Show #405

   Chitara & Priscilla

   Chitara sprang ud for sin familie, da hun mødte Priscilla online. Men Priscilla endte deres forhold uventet, og nu vil Chitara finde ud af, hvad der skete. Nev og skuespiller Alex Shaffer hjælper Chitara med at opdage sandheden.

  • Catfish: The TV Show #406

   Felipe & Jasmine

   Den enlige far Felipe vil slå sig ned og udvide sin familie med sin kærlighed på nettet, Jasmine. Men de har talt sammen i otte måneder og har aldrig mødt hinanden. Max Joseph og Nev prøver at opklare, om Jasmine er den, hun påstår.

  • Catfish: The TV Show #407

   Whitney & Bre

   Whitney mødte Brenell på et HBTQ-site for fire år siden og er helt vildt forelsket, men Brenell nægter at videochatte med hende. Whitney er desperat og vil vide hvorfor.

  • Catfish: The TV Show #408

   Jamey and Ari

   Jamey ville gøre alt for at møde Ari, som han har forelsket sig i online, men hun vil kun møde ham på tv. Med hjælp fra Nev og Max fortæller Ari om sin baggrund og håber, at Jamey vil acceptere hende, som hun er.

  • Catfish: The TV Show #409

   Blaire & Markie

   Da Blaires instagram-kæreste Markie knuste hendes hjerte, kom hun videre og fandt en ny kæreste. Men nu er Markie tilbage og vil omsider mødes. Blaire har brug for Nev & Max’ hjælp til at få det til at ske og afsløre Marks hemmelighed.

  • Catfish: The TV Show #410

   Steven & Samm

   I stedet for at planlægge sin college-uddannelse vil Steven flytte til Californien for at støtte sin online-kæreste Samm. Stevens mor har sine tvivl angående Samms identitet, og beder Nev og Max om hjælp.

  • Catfish: The TV Show #411

   Tiana & James

   Efter et tre år langt internetforhold, er Tiana flyttet til den til anden side af USA for sin store kærlighed, James, og for at afsløre sin hemmelighed. Men nu da de bor i den samme stat, virker James mere undvigende end nogensinde.

  • Catfish: The TV Show #412

   Falesha & Jacqueline

   Faleshas navn og billeder blev stjålet til en falsk profil, som næsten ødelagde hendes liv. Hun troede, at problemerne lå bag hende, men fire år senere dukker de pludselig op igen.

  • Catfish: The TV Show #413

   Prophet & Trinity

   Prophet, fra Grammynominerede Nappy Roots, vil gøre comeback og har samtidig fået kontakt med Trinity på nettet. Hun er en model, som er blevet hans klippe. Prophet er klar til at slå sig til ro, men er skønheden for god til at være sand?

  • Catfish: The TV Show #414

   Thad & Sara

   Thaddius flygtede fra sit dårlige ægteskab til et netforhold med Sara. Men når Sara begynder at fortælle historier om overfald og kidnapninger begynder Thaddius at tvivle på hendes identitet.

  • Catfish: The TV Show #415

   Andria & David

   David er Andrias eneste kærlighed. Hans passionerede kærlighedsbreve og beskeder får Andria til at ville blive. Men i ti år har de aldrig mødt hinanden, og Andria vil vide, hvad for en hemmelighed, der holder David væk.

  • Catfish: The TV Show #416

   Ayissha & Sydney

   Sydney og Ayissha havde et langt Internet-forhold før Sydney afslørede, at hun ikke var den, hun udgav sig for at være. Hun fortsætter med at lyve om sin identitet, men Ayissha er forelsket i hende og beder Nev og Max om hjælp.

  • Catfish: The TV Show #417

   Hundra & Emily

   Hundra havde aldrig planlagt at falde for en pige, men nu står hun frem på landsdækkende tv for at finde ud af, om hun bør satse på Emily. Machine Gun Kelly hjælper Nev med en chokerende afsløring.

  • Catfish: The TV Show #418

   Devan & Rylan

   Generte Devan forelskede sig i Rylan ved første klik. Devan ønsker at tro, at Rylan er klar til at gifte sig, men hun opfører sig vældig mistænksomt. Todrick Hall hjælper Nev med at finde sandheden.

  • Catfish: The TV Show #420

   Brittany & Bryon

   Brittany er enlig mor og finder kærlighed på nettet med Bryon, en marinesoldat, som måske skal sendes til Irak. Hun ønsker hjælp af Nev og Max for at finde ud af, om den perfekte soldat er den, som han siger, at han er.