Catfish: The TV Show

Hvordan finder unge kærligheden i en digital tidsalder? Ofte handler det først om at flirte online med nogen, du ikke har mødt i virkeligheden. Beskeder på iPhones er den nye måde at date på og mails gennem social medier erstatter tit face-to-face samtaler. Problemet med dette er, at den fyr eller pige, du er faldet for, kan lyve om sig selv... Fra producerne af den hypede dokumentar 'Catfish', får du nu et helt nyt MTV show, der bringer folk sammen, som kun har været i forbindelse med hinanden via deres LCD skærme. Gennem flere måneder er de blevet forelskede, men hvad sker der, når de rent faktisk mødes i virkeligheden for allerførste gang? I hvert afnit, med hjælp fra hovedpersonen i Catfish-filmen, Nev Schulman, og hans filmmakker, Max Joseph, vil en håbeful forelsket person tage på en følelsesmæssig intens rejse for at finde ud af mere om den, han eller hun har lært at kende online. Har vedkommende fortalt sandheden om sig selv? Og er det ægte kærlighed, der kommer ud af det? Når det skæbnesvangre bank på døren rent faktisk kommer, er det kun én ting, der er helt sikkert; disse urolige oplevelser er fyldte med mystik, usikkerhed, tilgivele, glæde – og chokerende afsløringer. cat·fish [kat-fish] verbum At lade som om, du er en anden online ved at publicere falsk information om dig selv på sociale medier – fx i form af andres billeder. Som regel med den intention om at få nogen til at forelske sig i dig.
  • Catfish: The TV Show #301

   Craig & Zoe

   Craig mødte Zoe på Facebook og det blev hurtigt seriøst. Men forholdet gik ned ad bakke da Zoe begyndte at kræve kodeord og hackede hans konto. Craig vil vide, hvem han egentlig blev forelsket i.

  • Catfish: The TV Show #302

   Antwane & Tony

   Carmen er bekymret for sin kusine Antwanes treårige forhold til en mand ved navn Tony. Antwane lever et liv væk fra nettet, hvilket gør det svært at afsløre Tonys identitet. Er Tony den, han påstår at være?

  • Catfish: The TV Show #303

   Antoinette & Albert

   Et år efter at have mødt "T-lights" på Instagram, er “instakendis” Antointette klar til at gå videre med forholdet og møde "T-lights", men han afslår altid idéen. Er "T-lights" virkelig den internetberømthed, som han påstår?

  • Catfish: The TV Show #304

   Lucille & Kidd Cole

   Lucille levede et simpelt liv, indtil hun blev bedt om at arbejde for en musikproducer på vej op ved navn Kidd Cole. Firmaer blev aldrig betalt for deres tjenester og en dag var Kidd væk. Får Lucille de svar, hun har brug for?

  • Catfish: The TV Show #305

   Tracie & Sammie

   Berømthed Tracie Thoms følte et stærkt bånd til en fan ved navn “Sammie” efter hun hørte om Sammies ven, der døde. Sammie forsvinder pludselig sporløst, og Tracie undrer sig over, hvem Sammie egentlig er.

  • Catfish: The TV Show #306

   John & Kelsey

   John er parat til at forlade Detroit, men en ting holder ham tilbage: Kelsey. De har kun chattet sammen på nettet, men John er sikker på, at hun er den rigtige. John vil ændre sit liv, men kan Kelsey indgå i hans planer?

  • Catfish: The TV Show #307

   Solana & Elijah

   Solana vil tage sit forhold til sin fyr Danny til det næste niveau, men tænker hele tiden på sin kærlighed på nettet Elijah. Hans fotos blev brugt i så mange profiler, at Solana må vide, om det er den rigtige Elijah?

  • Catfish: The TV Show #308

   Miranda & Cameryn

   Efter at have chattet på nettet i årevis og haft sene telefonsamtaler opdagede Miranda, at Cameryn ikke var den, han udgav sig for. Hun konfronterede ham, men modtog en anden mistænkelig profil. Er manden, hun elsker, en helt anden?

  • Catfish: The TV Show #309

   Jeff & Megan

   Efter en række uheldige forhold tror Jeff, at han endelig har fundet sin drømmepige Megan. Men Megan får Catfish-alarmklokker til at ringe, og Jeff vil finde ud af, om hun er den, som hun påstår.

  • Catfish: The TV Show #310

   Bianca & Brogan

   Tv-serien bringer par sammen, der kun har kommunikeret gennem LCD-skærme. I løbet af nogle måneder har de forelsket sig - men hvad sker der, når de mødes i virkeligheden for første gang?