Catfish: The TV Show

Hvordan finder unge kærligheden i en digital tidsalder? Ofte handler det først om at flirte online med nogen, du ikke har mødt i virkeligheden. Beskeder på iPhones er den nye måde at date på og mails gennem social medier erstatter tit face-to-face samtaler. Problemet med dette er, at den fyr eller pige, du er faldet for, kan lyve om sig selv... Fra producerne af den hypede dokumentar 'Catfish', får du nu et helt nyt MTV show, der bringer folk sammen, som kun har været i forbindelse med hinanden via deres LCD skærme. Gennem flere måneder er de blevet forelskede, men hvad sker der, når de rent faktisk mødes i virkeligheden for allerførste gang? I hvert afnit, med hjælp fra hovedpersonen i Catfish-filmen, Nev Schulman, og hans filmmakker, Max Joseph, vil en håbeful forelsket person tage på en følelsesmæssig intens rejse for at finde ud af mere om den, han eller hun har lært at kende online. Har vedkommende fortalt sandheden om sig selv? Og er det ægte kærlighed, der kommer ud af det? Når det skæbnesvangre bank på døren rent faktisk kommer, er det kun én ting, der er helt sikkert; disse urolige oplevelser er fyldte med mystik, usikkerhed, tilgivele, glæde – og chokerende afsløringer. cat·fish [kat-fish] verbum At lade som om, du er en anden online ved at publicere falsk information om dig selv på sociale medier – fx i form af andres billeder. Som regel med den intention om at få nogen til at forelske sig i dig.
  • Catfish: The TV Show #101

   Sunny & Jamison

   Sunny er forelsket i sin drømmemand. Jamison er model, tv-forfatter og læser også til narkoselæge. Men Sunny og Jamison har aldrig mødt hinanden. Er Jamison for god til at være sand?

  • Catfish: The TV Show #102

   Trina & Scorpio

   Trina er en eksotisk danser, der altid har haft svært ved at møde fyre, hun kan stole på, indtil hun møder Scorpio, som også er danser, på nettet. Vil Trina endelig møde den eneste mand, hun har elsket?

  • Catfish: The TV Show #103

   Kim & Matt

   Kim har betroet sig til Matt i over 10 år. Men han har nægtet at finde sammen med hende. Nu står Kim over for en livsændrende beslutning — skal hun gifte sig med en nuværende fyr eller finde ud af, om Matt er hendes sjælepartner?

  • Catfish: The TV Show #104

   Jasmine & Mike

   Jasmine har sms’et med Mike i to år og tror, at han kan blive den perfekte stedfar for hendes søn. Selvom de kun bor et kvarter fra hinanden har Jasmine og Mike ikke mødtes endnu.

  • Catfish: The TV Show #105

   Jarrod & Abby

   Jarrod troede aldrig, han ville finde kærligheden — indtil han faldt for Abby på Facebook. Jarrod tror, at Abby kan være “den rigtige”, men hun nægter at se ham. Hvad skjuler Abby?

  • Catfish: The TV Show #106

   Kya & Alyx

   Efter Kya forelskede sig i Alyx fortalte hun, at hun brugte falsk navn og billeder, når hun kommunikerede med ham. Alyx tilgav hende øjeblikkelig og accepterede Kya uden at tøve. De to har aldrig mødtes.

  • Catfish: The TV Show #107

   Joe & Kari Ann

   Joe var skeptisk, da tidligere Miss Teen USA, Kari Ann Peniche, sendte ham en venneanmodning. Efter en måned med intens kommunikation tror Joe, at det kan være den rigtige Kari Ann, og at han måske har forelsket sig i hende.

  • Catfish: The TV Show #108

   Tyler & Amanda

   Tyler lader til at have alt— og derfor var hans venner så overraskede, da han faldt for Amanda på nettet. Efter halvandet år med chatting og sms tror Tyler, at de kan have en fremtid sammen.

  • Catfish: The TV Show #109

   Rod & Ebony

   Da Rod mødte Ebony på en datinghjemmeside for fire år siden, troede han, at han talte med en heteroseksuel kvinde. Men efter de to forelskede sig, afslørede Ebony, at hun er transseksuel.

  • Catfish: The TV Show #110

   Rico & Ja’Mari

   Rico vil flytte til England og passe sin syge mor, men hans intense forhold på nettet med Ja’mari, en international mandlig model, får ham til at tvivle på at flytte.

  • Catfish: The TV Show #111

   Mike & Felicia

   Da Mike møder Felicia gennem et datingsite slår det gnister. Men da de aftaler at mødes, dukker hun ikke op. Mike føler alligevel, at de har noget særligt. Kan Mike stole på Felicia eller beder han kun om at blive skuffet?