Geordie Shore

The Geordie's are back! Get ready for even more partying, pulling, necking on and getting mortal!
  • Geordie Shore #1901

   Geordie Shore

   Geordies er tilbage! Men denne gang rusker Anna og Scotty-T op i det og introducerer fire nye deltagere. De gør deres bedste for at passe ind, og de gamle deltagere er altid parat til at vise dem, hvordan man fester igennem!

  • Geordie Shore #1902

   Geordie Shore

   Nathan rammer bunden og familien beslutter at holde en fest for at løfte hans humør. Sophie savner sin kæreste mens nybegynderne vænner sig til at være en del af familien.

  • Geordie Shore #1903

   Newbies Beau & Bethan Get It On!

   Det går ikke godt mellem Nathan og Cloe, og pigerne går ud for at få nogle drinks uden at invitere ham. Beau er tiltrukket af Bethan, og det udvikler sig mellem dem.

  • Geordie Shore #1904

   Buckle Up! The Geordies Hit Belfast!

   Anna fortæller slænget, at de skal til Belfast. De fester igennem i Nordirland og nyder, hvad byen har at byde på. Tahlia scorer endda en tjener! Men tingene går ned ad bakke, da Chloe og Sams forhold går helt i stykker.

  • Geordie Shore #1905

   The Family Is Rocked!

   Geordies vender tilbage til Newcastle og får et chok, da et bekendt ansigt dukker op. Bethan og Beau sættes på en prøve, og Chloe og Sams forhold er ved at komme tilbage på sporet. Sophie må træffe en svær beslutning.

  • Geordie Shore #1906

   Trouble In Paradise!

   Nathan besøger Sophie for at finde ud af, hvorfor hun rejste. Bethan regner ikke sig selv for at være single, men det gør Beau - akavet! Det hele går helt galt og Beau slår op med Bethan.

  • Geordie Shore #1907

   Beau & Bethan Back On!

   Nogle af de nye bliver irriterede over Nats evige pylren. Nathan danner en venskabsgruppe med de andre singler, Tahlia og Alex. Det går meget bedre mellem Sam og Chloe, og Beau gør det godt igen med Bethan.

  • Geordie Shore #1908

   Cardiff Carnage!

   Anna fortækker slænget, at de skal til Cardiff. Buzz er oppe at køre, fordi alle skal mødes hans bror, Harvey, der bor der. Men det gør Bethan nervøs. Familien har det sjovt i Wales og Tahlia kysser med Harvey.

  • Geordie Shore #1909

   Dizzy Heights!

   Geordies holder fest! Alle har det sjovt og snaver. Beau vælger Bethan frem for Abbie, og det gør Chloe og Nathan til uvenner, igen! Scott beslutter, at der er brug for noget teambonding, så han sender dem ud at klatre.

  • Geordie Shore #1910

   Fight Night!

   Nathan holder en surprisefest for Tahlia, hans bedste singleven. Aaron beder huset om at støtte ham til sin første MMA-fight i Newcastle. Alle bakker op om Aaron.