Ridiculousness #1122

I et nyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo besøg af MMA-fighteren Brendan Schaub for at rense hovederne med en "Hjernerens", heppe på fans i "Kampnatikere" og prøve at finde "Gult guld".
  • Ridiculousness #1101

   Chanel and Sterling LVIII

   I et nyt afsnit af Ridiculousness ser Rob, Chanel og Steelo nogle videoer, der er "fyr og flamme" og bliver forfærdede af nogle dyreejere, der er "menneskets bedste ven med fordele".

  • Ridiculousness #1102

   Ridiculousness

   I et nyt afsnit af Ridiculousness ser Rob, Chanel og Steelo noget "porno tilladt for børn", tjekker "mareridtsmateriale" og møder superheltene "de fordruknes riddere".

  • Ridiculousness #1103

   Chanel and Sterling LIV

   I et nyt afsnit af Ridiculousness tester Rob, Chanel og Steelo folk kriminelle færdigheder i "Opfindsomme gangstere", dyrker "Freaks på gaden" og går under jorden for at opdage kulturen blandt "Metrofolket".

  • Ridiculousness #1104

   Jack & Jack

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness besøger Jack og Jack Rob, Chanel og Steelo for at tale om "Beskidte kneb", tjekkede tyverier kendt som "Min nu" og strenge mødre "Morgangstere".

  • Ridiculousness #1105

   Jimmy Uso and Naomi

   I et nyt afsnit af Ridiculousness, lærer WWE-superstjernerne Jimmy Uso og Naomi at "Smerte gør ikke ondt" altid, prøver at følge med de gamle i "Sølvkugler" og beviser, at "De har det i blodet".

  • Ridiculousness #1106

   Justina Valentine

   I et nyt afsnit af Ridiculousness er Wild 'N Out-stjernen Justina Valentine på besøg hos Rob, Steelo og Chanel og ser noget "Passiv elendighed", folk i fitnesscentret med et "Prøvemedlemsskab", og de prøver at undgå "Vandskader".

  • Ridiculousness #1107

   Chanel and Sterling LVII

   I et nye afsnit af Ridiculousness ser Rob, Chanel og Steelo, hvordan det er at føle sig "Fanget" og lærer om de geniale "Pungkunstnere".

  • Ridiculousness #1108

   Cody Garbrand

   I et nyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo besøg af UFC-mesteren Cody Garbrandt for at opleve "Motorvejstilråb", se "Forbrydere i tykt og tyndt" og nyde nogle gode gammeldags gadekampe i "MMA overalt".

  • Ridiculousness #1109

   Steve-O

   I et nyt afsnit af Ridiculousness kommer den legendariske Steve­O på besøg hos Rob, Chanel og Steelo, hvor de byder på "Russiske knus", går hårdt til den i "Bank løs" og ser modige folk i "Tag taget".

  • Ridiculousness #1110

   Shanina Shaik

   I et nyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo besøg af supermodellen Shanina Shaik for at se, hvem der bliver "Skåret fra squadden", nogle snedige "Fupkunstnere" og folk, der drikker som vampyrer i "Grev drukula".

  • Ridiculousness #1111

   Laurie Hernandez

   I et nyt afsnit af Ridiculousness kommer OL-gymnasten Laurie Hernandez på besøg hos Rob, Chanel og Steelo for at se "Gadegymnaster" og nogle børn, der bare er nogle "Angstofre".

  • Ridiculousness #1112

   MAX

   I et nyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo besøg af sanger og sangskriver MAX og ser, hvad der sker "Når mørket falder på" og noget mærkelig mode på "Vaskedag".

  • Ridiculousness #1113

   Chanel and Sterling LVI

   I et nyt afsnit af Ridiculousness fejrer Rob, Chanel og Steelo ældre mennesker i "Den mest liderlige generation", tjekker nogle børn ud, der ville have det "Bedre uden forældre" og ser, hvordan man giver "Ekstra 10 procent".

  • Ridiculousness #1114

   Chanel and Sterling LIX

   I et nyt afsnit af Ridiculousness hylder Rob, Chanel og Steelo tropperne i "Den grønne tjeneste", opdager en ny sport, der hedder "Fuld-kour" og ser de fremragende "Gadetroldmænd".

  • Ridiculousness #1115

   Chanel and Sterling LX

   I et nyt afsnit af Ridiculousness tager Rob, Chanel og Steelo på safari med "Naturlige amatører", sætter spørgsmålstegn ved deres egen virkelighed i "En fejl i simuleringen" og oplever lidt "Billig videnskab".

  • Ridiculousness #1116

   Chanel and Sterling LXI

   I et nyt afsnit af Ridiculousness bliver Rob, Chanel og Steelo sure på "Nybegyndere" og gemmer sig med nogle "Elendige kamæleoner" og træder ind i den skrækindjagende verden i "Det mørke net".

  • Ridiculousness #1117

   Adam Rippon

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo hjælp af OL-skøjteløberen Adam Rippon til at swipe til højre på datingappen "Whiskr", slipper alt ud i et "Sjæleskrig" og holder vejene rene med "Ansigtskoste".

  • Ridiculousness #1118

   Lewis Howes

   I et nyt afsnit af Ridiculousness besøger motivationsguruen Lewis Howes Rob, Chanel og Steelo for at tale om "Skørhedsskolen", motivatorer, som faktisk er "Halvtosser" og frygten, der er kendt som "SLANGEFOBI".

  • Ridiculousness #1119

   Chanel and Sterling LXII

   I et nyt afsnit af Ridiculousness advarer Rob Chanel og Sterling om at holde sig fra "Skrækflyvninger", de fejrer nogle "Mægtige mormødre" og prøver ikke at bunde nogle "Stinkdrinks".

  • Ridiculousness #1120

   Chloe Kim

   OL-guldmedaljevinder Chloe Kim besøger Rob, Chanel og Steelo, der ser nogle dyr blive forbavsede i "Kæledyrchok", forældre, der tror på "Hård kærlighed" og nogle spirende atleter, som "Vil ikke vente på vinter".

  • Ridiculousness #1121

   Jasmine Tookes

   I et nyt afsnit af Ridiculousness kommer supermodellen Jasmine Tookes på besøg hos Rob, Chanel og Steelo for at gribe nogle "Faldne engle", træne med nogle "Instadefinerede" og få nye tøjidéer i "High fashion".

  • Ridiculousness #1122

   Brendan Schaub

   I et nyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo besøg af MMA-fighteren Brendan Schaub for at rense hovederne med en "Hjernerens", heppe på fans i "Kampnatikere" og prøve at finde "Gult guld".

  • Ridiculousness #1123

   Chanel and Sterling LXIII

   I et nyt afsnit af Ridiculousness tjekker Rob, Chanel og Steelo nogle "Legepladsplayers", dyrker nogle seje "skidtskæg" og stiller det ultimative spørgsmål: "Er den i?"

  • Ridiculousness #1124

   Chanel and Sterling LXIV

   I et nyt afsnit af Ridiculousness udgår Rob, Chanel og Steelo manden med leen i "Dødssikret", bliver angrebet af træer i "Grønne kugler" og bliver helt fortabt i en "Numsetrance".

  • Ridiculousness #1125

   Chanel and Sterling LXV

   I et nyt afsnit af Ridiculousness opdager Rob, Chanel og Steelo, at "Det er svært for en Josh", afslører hvad man må gøre for at blive "Superfyret" og ser, hvordan en hund bliver en K-8.

  • Ridiculousness #1126

   Chris "Drama" Pfaff I

   I et nyt Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo besøg af Chris "Drama" Pfaff for at se på den lyse side i "Få det bedste ud af det", bliver forblændede i "Numsemagi" og tjekker nogle usædvanlige ønsker i "Dø lykkelig".

  • Ridiculousness #1127

   Michael Carbonaro

   Michael Carbonaro besøger Rob, Chanel og Steelo, der ser gamle lede mænd i "Gnavpotter", finder ud af, hvad hunde mener om tryllekunster i "Gamle hunde, nye trick" og ser, hvorfor det ikke fungerer at kombinere biler og parkour i "Bilkour".

  • Ridiculousness #1128

   Chris "Drama" Pfaff II

   I dette nye afsnit af Ridiculousness kommer Chris "Drama" Pfaff på besøg hos Rob, Chanel og Steelo for at tage på bibleoteket i "På lånt tid", ser "Inlines for altid" og hjælper folk med deres "Spilrabies".

  • Ridiculousness #1129

   Brendan Schaub II

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo besøg af podcaster og komiker Brendan Schaub, da de møder nogle "Høflige fulderikker", tager en tur til "Vaskebyen" og hører nogle "Fyrebekendelser".

  • Ridiculousness #1130

   Chanel and Sterling LXVI

   I et nyt afsnit af Ridiculousness, støtter Rob, Chanel og Steelo "Dyremodstand", bedømmer et "Lattergas-talentshow" og viser deres store actionfilm "De Undværlige".

  • Ridiculousness #1131

   Chanel and Sterling LXVII

   I et nyt afsnit af Ridiculousness kommer komiker Gary Owen på besøg hos Rob, Chanel og Steelo for at prøve "Sækupunkture", se par blive fortabt i en "Kærlighedsboble" og ser, når rødhårede når kogepunktet i "Rødtoppe ser rødt".

  • Ridiculousness #1132

   Michael Rapaport

   Den enestående Michael Rapaport besøger Rob, Chanel og Steelo for at tale om "Forstyrrende opførsel", at støtte hold, der kan gøre folk til "Knækkede fans" og syn, hvor man siger "Kun i New York".

  • Ridiculousness #1133

   Supreme Patty

   I et nyt afsnit af Ridiculousness kommer den sociale medie-stjerne Supreme Patty på besøg hos Rob for at se på den vilde verden i "Pattyland", opleve "Lufthavnsgalskab" og lære, hvad man ikke skal komme i øjnene i "Pattytræning".

  • Ridiculousness #1134

   Chanel and Sterling LXVII

   I et nyt afsnit af Ridiculousness finder Rob, Chanel og Steelo nogle folk, der tager at "Forsvinde" til et helt nyt niveau, diskuterer hvornår man definitivt er "Taber med et T" og ser nogle folk blive brændt i en "Brandøvelse".

  • Ridiculousness #1135

   Jermaine Dupri

   I et nyt afsnit af Ridiculousness kommer entertainmentmogulen Jermaine Dupri på besøg hos Rob, Chanel og Steelo for at tale om "Prisen på likes", møder nogle "Søvnninjaer" og prøver at hjælpe musikere, der er "Uproducerbare".

  • Ridiculousness #1136

   Chanel and Sterling LXVIII

   I dette nye afsnit af Ridiculousness er Rob, Chanel og Steelo vidner til nye eskapader i kategorierne "Spildte Skolepenge, "For dumme til våben" og "Menneskehvalpe."

  • Ridiculousness #1137

   Chanel and Sterling LXIX

   I dette nye afsnit af Ridiculousness er Rob, Chanel og Steelo vidner til nye eskapader i kategorierne "Fine Kina", "KvinderKnusesOnsdag" og "For ulækre til en diagnose."

  • Ridiculousness #1138

   Chanel and Sterling LXX

   I dette nye afsnit af Ridiculousness er Rob, Chanel og Steelo vidner til nye eskapader i kategorierne "Tørstige børn", "Hulemennesker" og "Skade på skade."

  • Ridiculousness #1139

   Chanel and Sterling LXXI

   Rob, Chanel og Steelo taler om, hvorfor folk er så bløde, møder nogle underlige fugle og hænder ud med nogle ulækre par.

  • Ridiculousness #1140

   Chanel and Sterling LXXII

   I dette nye afsnit af Ridiculousness tjekker Rob, Chanel og Steelo nogle folk, der er allergiske over for døden ud, begraver hovedet i sandet med strudsedrengene og lærer, at man aldrig er for gammel til at blive lækker.

  • Ridiculousness #1141

   Kevin Hart

   I et særligt timelangt afsnit bliver serien til Hartdiculousness, da superstjernen Kevin Hart sammen med Rob, Chanel og Steelo taler om sin nye film, "Night School", behandler indlæringsherpes og stikker af fra nogle seje duer.