Ridiculousness #1110

I et nyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo besøg af supermodellen Shanina Shaik for at se, hvem der bliver "Skåret fra squadden", nogle snedige "Fupkunstnere" og folk, der drikker som vampyrer i "Grev drukula".
  • Ridiculousness #1101

   Chanel and Sterling LVIII

   I et nyt afsnit af Ridiculousness ser Rob, Chanel og Steelo nogle videoer, der er "fyr og flamme" og bliver forfærdede af nogle dyreejere, der er "menneskets bedste ven med fordele".

  • Ridiculousness #1102

   Ridiculousness

   I et nyt afsnit af Ridiculousness ser Rob, Chanel og Steelo noget "porno tilladt for børn", tjekker "mareridtsmateriale" og møder superheltene "de fordruknes riddere".

  • Ridiculousness #1103

   Chanel and Sterling LIV

   I et nyt afsnit af Ridiculousness tester Rob, Chanel og Steelo folk kriminelle færdigheder i "Opfindsomme gangstere", dyrker "Freaks på gaden" og går under jorden for at opdage kulturen blandt "Metrofolket".

  • Ridiculousness #1104

   Jack & Jack

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness besøger Jack og Jack Rob, Chanel og Steelo for at tale om "Beskidte kneb", tjekkede tyverier kendt som "Min nu" og strenge mødre "Morgangstere".

  • Ridiculousness #1105

   Jimmy Uso and Naomi

   I et nyt afsnit af Ridiculousness, lærer WWE-superstjernerne Jimmy Uso og Naomi at "Smerte gør ikke ondt" altid, prøver at følge med de gamle i "Sølvkugler" og beviser, at "De har det i blodet".

  • Ridiculousness #1106

   Justina Valentine

   I et nyt afsnit af Ridiculousness er Wild 'N Out-stjernen Justina Valentine på besøg hos Rob, Steelo og Chanel og ser noget "Passiv elendighed", folk i fitnesscentret med et "Prøvemedlemsskab", og de prøver at undgå "Vandskader".

  • Ridiculousness #1107

   Chanel and Sterling LVII

   I et nye afsnit af Ridiculousness ser Rob, Chanel og Steelo, hvordan det er at føle sig "Fanget" og lærer om de geniale "Pungkunstnere".

  • Ridiculousness #1108

   Cody Garbrand

   I et nyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo besøg af UFC-mesteren Cody Garbrandt for at opleve "Motorvejstilråb", se "Forbrydere i tykt og tyndt" og nyde nogle gode gammeldags gadekampe i "MMA overalt".

  • Ridiculousness #1109

   Steve-O

   I et nyt afsnit af Ridiculousness kommer den legendariske Steve­O på besøg hos Rob, Chanel og Steelo, hvor de byder på "Russiske knus", går hårdt til den i "Bank løs" og ser modige folk i "Tag taget".

  • Ridiculousness #1110

   Shanina Shaik

   I et nyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo besøg af supermodellen Shanina Shaik for at se, hvem der bliver "Skåret fra squadden", nogle snedige "Fupkunstnere" og folk, der drikker som vampyrer i "Grev drukula".

  • Ridiculousness #1111

   Laurie Hernandez

   I et nyt afsnit af Ridiculousness kommer OL-gymnasten Laurie Hernandez på besøg hos Rob, Chanel og Steelo for at se "Gadegymnaster" og nogle børn, der bare er nogle "Angstofre".

  • Ridiculousness #1112

   MAX

   I et nyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo besøg af sanger og sangskriver MAX og ser, hvad der sker "Når mørket falder på" og noget mærkelig mode på "Vaskedag".

  • Ridiculousness #1113

   Chanel and Sterling LVI

   I et nyt afsnit af Ridiculousness fejrer Rob, Chanel og Steelo ældre mennesker i "Den mest liderlige generation", tjekker nogle børn ud, der ville have det "Bedre uden forældre" og ser, hvordan man giver "Ekstra 10 procent".

  • Ridiculousness #1114

   Chanel and Sterling LIX

   I et nyt afsnit af Ridiculousness hylder Rob, Chanel og Steelo tropperne i "Den grønne tjeneste", opdager en ny sport, der hedder "Fuld-kour" og ser de fremragende "Gadetroldmænd".

  • Ridiculousness #1115

   Chanel and Sterling LX

   I et nyt afsnit af Ridiculousness tager Rob, Chanel og Steelo på safari med "Naturlige amatører", sætter spørgsmålstegn ved deres egen virkelighed i "En fejl i simuleringen" og oplever lidt "Billig videnskab".

  • Ridiculousness #1116

   Chanel and Sterling LXI

   I et nyt afsnit af Ridiculousness bliver Rob, Chanel og Steelo sure på "Nybegyndere" og gemmer sig med nogle "Elendige kamæleoner" og træder ind i den skrækindjagende verden i "Det mørke net".

  • Ridiculousness #1117

   Adam Rippon

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo hjælp af OL-skøjteløberen Adam Rippon til at swipe til højre på datingappen "Whiskr", slipper alt ud i et "Sjæleskrig" og holder vejene rene med "Ansigtskoste".

  • Ridiculousness #1118

   Lewis Howes

   I et nyt afsnit af Ridiculousness besøger motivationsguruen Lewis Howes Rob, Chanel og Steelo for at tale om "Skørhedsskolen", motivatorer, som faktisk er "Halvtosser" og frygten, der er kendt som "SLANGEFOBI".

  • Ridiculousness #1119

   Chanel and Sterling LXII

   I et nyt afsnit af Ridiculousness advarer Rob Chanel og Sterling om at holde sig fra "Skrækflyvninger", de fejrer nogle "Mægtige mormødre" og prøver ikke at bunde nogle "Stinkdrinks".

  • Ridiculousness #1120

   Chloe Kim

   OL-guldmedaljevinder Chloe Kim besøger Rob, Chanel og Steelo, der ser nogle dyr blive forbavsede i "Kæledyrchok", forældre, der tror på "Hård kærlighed" og nogle spirende atleter, som "Vil ikke vente på vinter".

  • Ridiculousness #1121

   Jasmine Tookes

   I et nyt afsnit af Ridiculousness kommer supermodellen Jasmine Tookes på besøg hos Rob, Chanel og Steelo for at gribe nogle "Faldne engle", træne med nogle "Instadefinerede" og få nye tøjidéer i "High fashion".