Ridiculousness #1105

I et nyt afsnit af Ridiculousness, lærer WWE-superstjernerne Jimmy Uso og Naomi at "Smerte gør ikke ondt" altid, prøver at følge med de gamle i "Sølvkugler" og beviser, at "De har det i blodet".
  • Ridiculousness #1101

   Chanel and Sterling LVIII

   I et nyt afsnit af Ridiculousness ser Rob, Chanel og Steelo nogle videoer, der er "fyr og flamme" og bliver forfærdede af nogle dyreejere, der er "menneskets bedste ven med fordele".

  • Ridiculousness #1102

   Ridiculousness

   I et nyt afsnit af Ridiculousness ser Rob, Chanel og Steelo noget "porno tilladt for børn", tjekker "mareridtsmateriale" og møder superheltene "de fordruknes riddere".

  • Ridiculousness #1103

   Chanel and Sterling LIV

   I et nyt afsnit af Ridiculousness tester Rob, Chanel og Steelo folk kriminelle færdigheder i "Opfindsomme gangstere", dyrker "Freaks på gaden" og går under jorden for at opdage kulturen blandt "Metrofolket".

  • Ridiculousness #1104

   Jack & Jack

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness besøger Jack og Jack Rob, Chanel og Steelo for at tale om "Beskidte kneb", tjekkede tyverier kendt som "Min nu" og strenge mødre "Morgangstere".

  • Ridiculousness #1105

   Jimmy Uso and Naomi

   I et nyt afsnit af Ridiculousness, lærer WWE-superstjernerne Jimmy Uso og Naomi at "Smerte gør ikke ondt" altid, prøver at følge med de gamle i "Sølvkugler" og beviser, at "De har det i blodet".

  • Ridiculousness #1106

   Justina Valentine

   I et nyt afsnit af Ridiculousness er Wild 'N Out-stjernen Justina Valentine på besøg hos Rob, Steelo og Chanel og ser noget "Passiv elendighed", folk i fitnesscentret med et "Prøvemedlemsskab", og de prøver at undgå "Vandskader".

  • Ridiculousness #1107

   Chanel and Sterling LVII

   I et nye afsnit af Ridiculousness ser Rob, Chanel og Steelo, hvordan det er at føle sig "Fanget" og lærer om de geniale "Pungkunstnere".

  • Ridiculousness #1108

   Cody Garbrand

   I et nyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo besøg af UFC-mesteren Cody Garbrandt for at opleve "Motorvejstilråb", se "Forbrydere i tykt og tyndt" og nyde nogle gode gammeldags gadekampe i "MMA overalt".

  • Ridiculousness #1109

   Steve-O

   I et nyt afsnit af Ridiculousness kommer den legendariske Steve­O på besøg hos Rob, Chanel og Steelo, hvor de byder på "Russiske knus", går hårdt til den i "Bank løs" og ser modige folk i "Tag taget".

  • Ridiculousness #1110

   Shanina Shaik

   I et nyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo besøg af supermodellen Shanina Shaik for at se, hvem der bliver "Skåret fra squadden", nogle snedige "Fupkunstnere" og folk, der drikker som vampyrer i "Grev drukula".

  • Ridiculousness #1111

   Laurie Hernandez

   I et nyt afsnit af Ridiculousness kommer OL-gymnasten Laurie Hernandez på besøg hos Rob, Chanel og Steelo for at se "Gadegymnaster" og nogle børn, der bare er nogle "Angstofre".

  • Ridiculousness #1112

   MAX

   I et nyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Steelo besøg af sanger og sangskriver MAX og ser, hvad der sker "Når mørket falder på" og noget mærkelig mode på "Vaskedag".