Ridiculousness

Rob Dyrdek er vært for et internetshow med videoklip, kendisgæster og medværterne Sterling “Steelo” Brim og Chanel West Coast.
  • Ridiculousness #1001

   The Ridickys

   I et specielt prisuddelende afsnit af Ridiculousness, giver Rob, Steelo og Chanel Ridicky-prisen til "Det største svin", "Frihedsfalken" og "Mesterslaget" til stjernerne i nogle af de bedste klip fra de sidste 10 sæsoner.

  • Ridiculousness #1002

   Ridiculousness

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness kommer rapperen 21 Savage på besøg hos Rob, Chanel og Steelo for at komme i "Savage Mode" opdatere ordbogen med "Ordfødende" og bevise, at du aldrig ved med et tilfældigt objekt i "Det er et våben".

  • Ridiculousness #1003

   Chanel and Sterling XLIX

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness er Rob, Chanel og Steelo vidner til "Bikrigen" diagnosticerer en lidelse kendt som "Baglæns salto-blokering" og undgår dæk på afveje i "En dækverden".

  • Ridiculousness #1004

   Ty Dolla $ign

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness kommer hiphop- og R&B-sangeren Ty Dolla $ign på besøg hos Rob, Steelo og Chanel for at tjekke nogle "Sideshows" ud, lave lidt "Halsforberedelser" og finde de hotteste "Potta-parties".

  • Ridiculousness #1005

   DJ Mustard

   I et nyt afsnit af Ridiculousness beslutter hiphop-produceren DJ Mustard og Rob, Steelo og Chanel at komme SENNEP PÅ ALT, lide igennem en KOLD SOMMER og hylde de største HEYMAGERE nogensinde.

  • Ridiculousness #1006

   Ridiculousness

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness, er Rob, Chanel og Steelo med til nogle "Fyrebegravelser", ser på de søde "Minisnabler" og lærer os en ny trend, der hedder "Fartbumping".

  • Ridiculousness #1007

   Kidiculousness

   I et splinternyt specialafsnit af Ridiculousness handler det om børnene! Rob, Steelo og Chanel fejrer den næste generation ved at drikke "Go go juice", bliver hvirvlet op af "Små tornadoer" og får et indblik i "Børneklubben".

  • Ridiculousness #1008

   G-Eazy

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Steelo og Chanel besøg af rapperen G-Eazy for at lære "Faren ved alenetid" får en smagsprøve på "Det næsten søde liv" og oplever hjertesorgen ved "En pludselig drejning".

  • Ridiculousness #1009

   Gaten Matarazzo

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness besøger Gaten Matarazzo fra Stranger Things Rob, Chanel og Steelo til et skrækindjagende særafsnit, hvor de er vidner til "Ren frygt", får en "Smag på graven" og prøver at undgå "Demogorgons".

  • Ridiculousness #1010

   Ridiculousness

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness kommer Rob, Chanel og Steelo til bunds i sagen med falske nyheder "Video, ellers tror ingen dig", beskriver glæden ved en "Gruppegasme" og ser, hvad der sker, når man får for meget melatonin og bliver "Melatonisk".

  • Ridiculousness #1011

   The Happy Everything Episode

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness fejrer Rob, Steelo og Chanel højtiderne ved at kæmpe sig igennem "Gul og blå fredag", prøver "Grim leg" med julesweatre og snurrer nogle "Menneskelige dreidels".

  • Ridiculousness #1012

   Snowdiculousness

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness tilegnet vild vintersjov, besøger Rob, Steelo og Chanel "Vejbakker", ser nogle "Biler på is" og finder beviser på "Sneskorpioner".

  • Ridiculousness #1013

   Mark Cuban

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness kommer Mark Cuban på besøg hos Rob, Chanel og Steelo for at diskutere investeringer i "Mark Tank", prøver at løse den "Cubanske toiletkrise" og udforske "Farefulde dunk".

  • Ridiculousness #1014

   Chick-ulousness

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness er kvinderne i centrum! Rob, Steelo og Chanel fejrer utrolige kvinder med "Superheltinder", hylder mødre i "Det er ikke nemt at være mor" og "Lokumslegender".

  • Ridiculousness #1015

   Christina Milian

   I et nyt afsnit af Ridiculousness kommer den Grammy-nominerede sanger, sangskriver og skuespiller Christina Milian på besøg hos Rob, Sterling og Chanel og forbløffes af "Overmennesker", giver restauranter "Dårlige anmeldelser" og terroriseres af "Fjerprydede hajer".

  • Ridiculousness #1016

   Nerdiculousness

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness, der er tilegnet kloge folk, der gør vores verden til et bedre sted, tager Rob, Steelo og Chanel et kig på mindre kendte "Nørdpræsentationer" og den mørke side af videnskaben med "Forsøg og frygt".

  • Ridiculousness #1017

   Bro-diculousness

   I et særafsnit af Ridiculousness tjekker Rob, Sterling og Chanel bros ud, når de ser verden i "Bro-motion", lærer hvad det betyder at være "Brosikret" og studerer det særlige bro-bånd i "Vi stoler på bro.

  • Ridiculousness #1018

   Chanel and Sterling LII

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Steelo og Chanel bolde i hovdedet i "gummistempler", bliver forklædningsmestre i "indsmeltere" og bliver lidt for ærlige i "sandhedsbomber".

  • Ridiculousness #1019

   Mike Posner

   On an all-new episode of Ridiculousness singer/songwriter/producer Mike Posner joins Rob, Steelo and Chanel to take TOO MANY PILLS, explore some BROMANTIC BONDS and learn about WHITE GIRL PROBLEMS.

  • Ridiculousness #1020

   Jordan Clarkson

   I et nyt afsnit af Ridiculousness besøger basketstjernen Jordan Clarkson fra Lakers Rob, Steelo og Chanel for at se nogle seje "Jammies", dyrke "snavekamera" og opleve vandsmerte i "At blive laked".

  • Ridiculousness #1021

   Waka Flocka Flame

   I et nyt afsnit af Ridiculousness kommer rapper Waka Flocka Flame på besøg hos Rob, Chanel og Sterling for måske at ansætte nogle "Kvalificerede rullere", se folk, der kan "Uden hænder" og grine af "Bæjokere".

  • Ridiculousness #1022

   Keyshia Cole

   Rob, Steelo og Chanel får besøg af R&B-sangstjernen Keyshia Cole for at tage hævn i "Du valgte den forkerte", lære at fupmagere nogle gange vinder i "Falsk spil" og komme tæt på ottebenede rædsler i "Edderkopfølsom".

  • Ridiculousness #1023

   Chanel and Sterling LIII

   I et nyt afsnit Ridiculousness udforsker Rob, Steelo og Chanel sensationen fidget spinners i "Spin City" diagnosticerer skader kendt som "Sjovrystelser" og udforsker det øjeblik, hvor folk får "Tillidsproblemer".

  • Ridiculousness #1024

   Red, White and Bluediculousness

   I et nyt afsnit af Ridiculousness er det Red, White and Blue-diculousness, når Rob, Chanel og Sterling hylder militæret med en "Grundlæggende grunduddannelse", kommer højt op i "Flyve og vinde" og bliver patriotiske i "For landet".

  • Ridiculousness #1025

   Highdiculousness

   I et nyt afsnit af Ridiculousness tilegnet marijuana tjekker Rob Steelo og Chanel nogle "Dyr i bukser" ud, udforsker hvordan det er at have "Bonghjerne" og stiller spørgsmålet "Er jeg høj?"

  • Ridiculousness #1026

   Rockdiculousness with Steel Panther

   I et nyt afsnit af Ridiculousness er 80'erne tilbage imed Rockdiculousness! Steel Panther besøger Rob, Chanel og Sterling for at fyre op med "Flammebrændsel", tag noget "Fælles ejendom" og udfordrer døden med "Lev på håbet".

  • Ridiculousness #1027

   The Ridiculousness 500

   I et nyt afsnit af Ridiculousness fejrer vi NASCAR med en hyldest til "Overhalingsmestre", en introduction til "NASCAR-udgange" og ser, hvad der sker, når folk vælger "Vredens vej".

  • Ridiculousness #1028

   Wheeler Walker, Jr

   Rob, Steelo og Chanel får besøg af countrymusikeren Wheeler Walker, Jr. for at diskutere "Bandlyste makkere", analysere klippeteknik i "Måttepasning" og udforske "For tidligt ude".

  • Ridiculousness #1030

   Matt Shively

   I et nyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Steelo og Chanel besøg af skuespilleren Matt Shively for at opleve noget "Overnaturlig-agtig aktivitet", nogle "Mandige ting" og møde nogle dyr, der er"Klar til at blive malket".