Ridiculousness

Rob Dyrdek er vært for et internetshow med videoklip, kendisgæster og medværterne Sterling “Steelo” Brim og Chanel West Coast.
  • Ridiculousness #701

   50 Cent

   I dette splinternye afsnit af "Ridiculousness" kommer 50 Cent til Rob, Steelo og Chanel for at diskutere skidedårlige fødselsdage, folk som er "Bygget som 50" og dem der - ligesom 50 - altid er "I rampelyset.

  • Ridiculousness #702

   Action Bronson

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" kommer rapperen Action Bronson på besøg hos Rob, Sterling og Chanel for at vise sine brydergreb i "Bronsonmani" og ser nogle "Hvide der danser".

  • Ridiculousness #703

   Mac Miller II

   I dette splinternye afsnit af "Ridiculousness" kommer rapparen Mac Miller og holder Rob, Sterling og Chanel med selskab for at se "Tørbollet", opleve "Feriesmerter" og diskutere, hvordan man bedst beskytter numsen i "Beskyt hullet".

  • Ridiculousness #704

   Chanel and Sterling XXI

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" tager Rob, Sterling og Chanel en veltrængt "Karatepause", prøver at finde ud af, hvad der er galt med "Defekte dyr" og leger "Knold eller røv".

  • Ridiculousness #705

   Andy Bell

   I et splinternyt afsnit af "Ridiculousness" kommer stuntman Andy Bell fra "Nitro Circus" på besøg hos Rob, Sterling og Chanel for at se "Nitrostatister" og lære lidt om "Gadedans".

  • Ridiculousness #706

   Machine Gun Kelly

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" kommer skuespilleren og rapperen Machine Gun Kelly og hjælper Rob med at hylde "Vilde fyre", holde sig væk fra "Sjovpolitiet" og viser, at man skal være bange for "Himmelkister".

  • Ridiculousness #707

   Dude Perfect

   I dette nye afsnit af Ridiculousness" kommer trickskud-superstjernerne Dude Perfect og besøger Rob, Sterling og Chanel, og de morer sig med lidt "Dude-fejren", ser smerten i "Dum-perfekt" og lærer farerne ved "Dårlige Garrett".

  • Ridiculousness #708

   Charlotte Mckinney

   I aftenens "Ridiculousness" kommer modellen og skuespilleren Charlotte McKinney og holder Rob, Sterling og Chanel med selskab, når de fortæller "Beskidte hemmeligheder", smager på lidt "Naturligt kød" og kniber sammen for "Prik min numse".

  • Ridiculousness #709

   Chanel and Sterling XXII

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" overraskes Rob, Chanel og Sterling af "Wokieer", står øje mod øje med "Mordermaskiner" og ser ødelæggelserne nogle "Tidsinstillede mødre" efterlader.

  • Ridiculousness #710

   Robbie Maddison

   I et splinternyt afsnit af "Ridiculousness" møder Rob, Steelo og Chanel motorcykelgalningen Robbie Maddison og viser "Mini-galninge" og "Farmorfare".

  • Ridiculousness #711

   Chanel and Sterling XXIII

   I et nyt afsnit af Ridiculousness skal Rob, Chanel og Sterling dukke sig for "Slag uden at kigge", trykke på "Sensi-knappen" og erfare dramaet i "Livets kredsløb".

  • Ridiculousness #712

   Paige

   I et splinternyt afsnit af "Ridiculousness" byder Rob WWE-divaen Paige velkommen og lærer hende, hvordan det er at være "Hård af naturen" , ser "Hverdagsdivaer" og lærer, at ingen fornærmelser virker bedre end en "Ordentlig kæft".

  • Ridiculousness #713

   Steelo Brim

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" er det tid til, at Sterling skal stråle, når Rob tester ham i "Steelotesten", giver nogle "Trilltips" og ser på nogle "Brim Jobs".

  • Ridiculousness #714

   Travi$ Scott

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" kommer Travi$ Scott for at vise Rob, Sterling og Chanel, hvordan det er at blive "Actionfiguret", kæmpe mod "Modgiftens bivirkninger" og fejre med nogle af "Mørkets mestre".

  • Ridiculousness #715

   Jordin Sparks

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" kommer "American Idol"-vinderen Jordin Sparks til Rob, Chanel og Sterling for at blive "Våd og bange", se boldgale hunde og lære, at det er svært at ånde "Uden luft".

  • Ridiculousness #716

   Chanel and Sterling XXIV

   I et helt nyt afsnit af "Ridiculousness" får Rob, Sterling og Chanel en smagsprøve på "Konkurrencesøvn", bliver forvirrede i "Dyrisk chok" og gå for hårdt til den i "Søndag skoddag".

  • Ridiculousness #717

   Diplo

   I dette nye afsnit af Ridiculousness hjælper Diplo, Grammy-vindende producer og DJ, Rob, Chanel og Sterling med at redde dagen i “Fredsmæglere” og slår sig løs i "Sygt uanstændig fest”.

  • Ridiculousness #718

   Ryan Villopoto

   I et splinternyt "Ridiculousness" skal motocrossmesteren Ryan Villopoto, Rob, Sterling og Chanel lære, når det er "Pensionstid" og starte "Arbejdsslag".

  • Ridiculousness #719

   Tyler Farr

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" lærer countrystjernen Tyler Farr Rob, Chanel og Sterling fordelen ved "Bondetampterapi", hvor man "Lider i fred" og hvad et "Udendørstissetøj" er.

  • Ridiculousness #720

   Chris Pontius

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" kommer Chris Pontius fra "Jackass" og "Wildboyz" for at hjælpe Rob, Chanel og Sterling med at tjekke lidt "Naturlig særhed" ud og danse med nogle "Party-fyre".

  • Ridiculousness #721

   Chase Elliott

   i dette nye afsnit af "Ridiculousness" kommer NASCAR-føreren Chase Elliott på besøg hos Rob, Chanel og Sterling for at tale om "Hall of Fame-fædre", køre en "Sejrskikser" og få en hjælpende hånd.

  • Ridiculousness #722

   Ja Rule

   I dette nya afsnit af "Ridiculousness" får Rob, Chanel og Sterling selskab af rapperen og tv-personligheden Ja Rule for at "Holde den på greenen", flygte skrækslagen fra "Ja Ghouls" og drives til vanvid af "De pokkers unger".

  • Ridiculousness #723

   Chanel and Sterling XXV

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" holder Rob, Chanel og Sterling området frit fra "Nærgående", tager en lur efter et "Søvnslag" og ser, hvor skørt det går for sig, når katte får "For meget kattegræs".

  • Ridiculousness #724

   Sage the Gemini

   I et splinternyt afsnit af "Ridiculousness" får Rob, Chanel og Sterling besøg af rapper og producer Sage the Gemini og finder ud af, om han vælger "Glide eller lide", ser ham blive "Oversasset" og han meddeler "Min kærlighed slår gnister".

  • Ridiculousness #725

   Sam Sadler

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness får Rob, Chanel og Sterling besøg helt fra Storbritannien af YouTubes Sam Sadler, og vi ser dem rocke løs til “Pins and Needles,” og “Blive bange for evigt”.

  • Ridiculousness #726

   Ireland Baldwin

   I et splinternyt "Ridiculousness" får Rob, Chanel og Sterling besøg af modellen Ireland Baldwin og fejrer "Bald Wins", ser på "Skodheste" og lærer om "Udendørsbrist-forstyrrelse".

  • Ridiculousness #727

   Chris “Drama” Pfaff II

   I et splinternyt afsnit af "Ridiculousness" får Rob, Chanel og Sterling besøg af Chris "Drama" Pfaff og det bliver "Helt uhæmmet", de tager nogle "Hårrejsende flyveture" og bliver reddet lige i rette tid af "Livreddere".

  • Ridiculousness #728

   Chanel and Sterling XXVI

   I et splinternyt "Ridiculousness" ser vi Rob, Chanel og Sterling tjekke aber ud, der skal slide i "Bananer er ikke gratis", vise knytnæverne i "Stripe Club" og klæde sig fint på til nogle "Formelle slag".

  • Ridiculousness #729

   Zara Larsson

   I dagens afsnit af "Ridiculousness" får Rob, Chanel og Sterling selskab af popsangeren Zara Larsson, der ser på "Bæstfangere", græder "Beyoncé-tårer" og meget mere.

  • Ridiculousness #730

   Rae Sremmurd

   I et helt nyt afsnit af Ridiculousness gæster hiphopduoen Rae Sremmurd Rob, Chanel og Sterling for at sige ”SremmLife” til livet, komme til skade ”Værre, end det ser ud” og advare pigens fyr: ”Kom og hent hende”.