Ridiculousness

Rob Dyrdek er vært for et internetshow med videoklip, kendisgæster og medværterne Sterling “Steelo” Brim og Chanel West Coast.
  • Ridiculousness #501

   Chrissy Teigen

   I et nyt afsnit af Ridiculousness viser supermodellen Chrissy Teigen sine "Bikini-numre," mens Rob ser på den sjove side af "Festmærker" og kraften i "Trøsteklem."

  • Ridiculousness #502

   Eddie Huang

   I en helt ny episode af "Ridiculousness" graver TV-vært og kok Eddie Huang sig igennem et "Værre rod", forklarer Rob hvad "Frisk fra båden" betyder og vi møder chauffører, der er endnu værre bilister end Eddie.

  • Ridiculousness #503

   David Spade

   I en ny episode af "Ridiculousness" leder komikeren David Spade og Rob efter verdens bedste "Stuntender", bliver rednedck med lidt "Joe Dirts" og vinker "Farveller" til nogen stakkels folk.

  • Ridiculousness #504

   Chanel and Sterling XI

   I en ny episode af "Ridiculousness" er Rob, Sterling og Chanels komediemissiler rettet mod "En omgang med omfang" og de finder ud af, hvad der sker, når jorden går under.

  • Ridiculousness #505

   Maria Menounos

   I en helt ny episode af Ridiculousness, viser multitalentet Maria Menounos sin "Berømte latter" frem, deler hemmeligheden bag "Mavemuskler i en fart" med Rob, og forklarer, hvordan det er at være en ægte "Stinkface."

  • Ridiculousness #506

   David Arquette

   I dette afsnit af "Ridiculousness" viser skuespilleren David Arquette Rob hvordan han gør sig "Klar til fight", fortæller om faren ved at have et par "Kraftstænger" og afslører hvor let det er at blive "Afvist".

  • Ridiculousness #507

   Larry King

   I denne nye episode af "Ridiculousness" stiller den verdensberømte reporter Larry King "Gode spørgsmål" til Rob, de bliver "Blitzfrosset" og Larry viser alle, hvorfor han er "Så sexet, at det gør ondt".

  • Ridiculousness #508

   Chanel and Sterling XII

   I det her nye afsnit af "Ridiculousness" dropper Rob, Sterling og Chanel CrossFit og går direkte til "CrashFit", ser på "Morskader" og bliver belært af nogle "Babybosser".

  • Ridiculousness #509

   Danny Way

   I en ny episode af Ridiculousness, bliver skateboard-legend Danny Way livslang "Træk-ven" med Rob, rejser jorden rundt i "Landemærket" og skruer op for "Lattergassen" for lidt tandlægesjov.

  • Ridiculousness #510

   Paul Rodriguez

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" analyserer Rob og skateren Paul Rodriguez karatestile i "I æslets tegn", griner ad nogle "Sjove fædre" og viser den smertelige side af at være "Dårlig til afsatser".

  • Ridiculousness #511

   111

   I dette dugfriske afsnit af "Ridiculousness" giver Kendall og Kylie Jenner sig i kast med "Keeping Up With The Knormals" tjekker "Skøre Mødre" og lærer Rob hvordan man "Dræber kameraet".

  • Ridiculousness #512

   112

   I et dugfrisk afsnit "Ridiculousness" serverer rapperen French Montana os en "Smæk&Cheese", undgår farlige "Gasangreb" og lærer hvad det vil sige at være bedste venner".

  • Ridiculousness #513

   113

   I dette dugfriske afsnit af "Ridiculousness" tager Rob, Chanel og Sterling på udflugt til en "Skadelejr", ser hvordan ting går "Fra slemt til værre" og beviser, at "Tidsrejser" eksisterer.

  • Ridiculousness #514

   114

   I dette dugfriske afsnit af Ridiculousness" lærer den olympiske guldmedaljevinder i snowboard, Sage Kotsenburg, hvad ved vil sige at være "Helt løjpeløs", fortæller om "Sochi-problemer" og har det sjovt med "Pladregas".

  • Ridiculousness #515

   115

   I en splinternyt afsnit af Ridiculousness lærer fotomodel Chanel Iman om farerne ved at være "For sexet til at gå", hvordan man undgår en "Blackout makeover" og at man kan blive vildt flov, når man pludselig bliver "Chanaken"

  • Ridiculousness #516

   116

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" fejrer Rob, Sterling og Chanel det 100. afsnit ved at blive "Poppede", de prøver at undgå at få "Tunge ben" og morer sig på god gammeldags "Redneckmaner".

  • Ridiculousness #517

   Tyler the Creator

   I et splinternyt afsnit af "Ridiculousness" møder vi verdens bedste vikar, Mr Rochelle (Tyler the Creator) og han lærer Rob, hvordan man håndterer "Klassens idioter" og opdager farerne ved "Portaler".

  • Ridiculousness #518

   Chanel and Sterling XIV

   I dette nye afsnit af "Ridiculousness" finder Rob, Sterling og Chanel ud af, hvorfor "Hvide mænd ikke skal have dreads", bevidner bevingede forbrydere i "Fugleforbrydelser" og øger niveauet med ekstreme sportsgrene.

  • Ridiculousness #519

   Nate Robinson

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness, ser professionelle basketballstjerne Nate Robinson på nogle andre “Skarpskytter,” spiller “Supermarketsport” og fester løs med “Dunk Cam.”

  • Ridiculousness #520

   Chanel and Sterling XV

   I dette dugfriske afsnit af Ridiculousness, bliver Rob, Sterling og Chanel ramt af et alvorligt anfald af “Magnetryg”. Se også naturen kæmpe imod i “Træhævn” og få en time i en aggressiv form for takt og tone i “Britisk ståhej".