Ridiculousness

Rob Dyrdek er vært for et internetshow med videoklip, kendisgæster og medværterne Sterling “Steelo” Brim og Chanel West Coast.
  • Ridiculousness #401

   Nick Swardson

   I en ny episode af "Ridiculousness" viser komikeren Nick Swardson Rob, hvordan man er "Gammel og liderlig", hvordan "Dagdrikkerne" lever og hvordan man ved, at ens bil er et røvhul.

  • Ridiculousness #402

   Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion

   I dette helt nye afsnit af 'Ridiculousness' underholdes raplegenden Snoop Dogg/Snoop Lion og Rob af uproportionale sejrsudbrud, udenlandske strømere og unge, der er for højt oppe at køre.

  • Ridiculousness #403

   Sterling and Chanel VI

   I dette afsnit af "Ridiculousness" flipper Rob, Sterling og Chanel ud, når de bliver stillet over for en epidemi af tunge-ben-syndrom og undersøger kunsten at ekstremsidde.

  • Ridiculousness #404

   Jamie Lee

   I dette afsnit af "Ridiculousness" lærer komikeren Jamie Lee Rob alt om Pigekoden, diskuterer fordelene ved Fuldeduller og indser, og indser, at hun ikke er den eneste, der har et godt tag i børn.

  • Ridiculousness #405

   Stevie Ryan

   I et helt nyt afsnit af "Ridiculousness" introducerer skuespillerinden Stevie Ryan Rob for "Jamie-Lynns", lærer at "Gele-lemmer" er et internationalt problem og diskuterer fordele og ulemper ved at stå "i bæ til halsen".

  • Ridiculousness #406

   Chanel and Sterling VII

   I dette afsnit af "Ridiculousness" krydser Rob, Sterling og Chanel Atlanterhavet for at lære mere om "Britiske fædre", "Vådt nedfald" og de viser os den nye sport "Fricykling".

  • Ridiculousness #407

   Mike Epps

   I et nyt afsnit af "Ridiculousness" ser skuespilleren og komikeren Mike Epps og Rob på folk som bliver "Zombieficeret", som gemmer mad mærkelige steder for at "gemme den til senere" og filosofien om penge, og hvem som fortjener dem.

  • Ridiculousness #408

   Jenna Marbles

   I dette afsnit af "Ridiculousness" ser Internet-stjernen Jenna Marbles og Rob på de bedste "Ansigtskiggere", folk med "Selfie-forvoldte" skader og undersøger ffænomenet "Nerfokalypse".

  • Ridiculousness #409

   Michael B. Jordan

   I dette afsnit af "Ridiculousness" viser skuespilleren Michael B. Jordan Rob farerne ved at have en "Dårlig Bro-fælle", lærer en ny "Grædestil" og scorer "Menneskelige sparkepoint".

  • Ridiculousness #410

   Jackson Nicol

   I dette afsnit af "Ridiculousness" har stjernen fra "Bad Grandpa", Jackson Nicoll, en glokonkurrence mod Rob i "Du blinkede", giver Sterling en "Jackson 5" og afslører hvorfor man bør følge rådet "Lås døren".

  • Ridiculousness #411

   Lil Duval

   I dette afsnit af "Ridiculousness" kommer komikeren Lil Duval på besøg. Rob advarer os om farerne ved "slemme dæk" og viser os, at "Florida-vibber" ikke altid er en god ting.

  • Ridiculousness #412

   Chanel and Sterling VIII

   I dette afsnit af "Ridiculousness" udforsker Rob, Chanel og Sterling de morsomme sider ved "grinegas", ser nogen som "ikke er proffer" og afslører deres inderste følelser i "Overraskelse - jeg hader dig".

  • Ridiculousness #413

   The Dudesons

   I dette afsnit af "Ridiculousness" ser Rob Finlands skøreste stuntmænd, The Dudesons, blive forvandlet til "Nudesons", sprænger røv i stykker i "Ild bagi" og sigter på nogle "Menneskelige målskiver".

  • Ridiculousness #414

   Nyjah Huston

   I dette afsnit af "Ridiculousness" tjekker skatestjernen Nyjah Huston og Rob nogle "Mindre begavede", nogen som opfører sig dårlitg og bliver "Nyhjahede" og lærer hvordan man kan glemme alt med en "Mindeudvisker".

  • Ridiculousness #415

   Derek Hough

   I dette afsnit af "Ridiculousness" diskuterer Rob og danseren/koreografen Derek Hough "Dansens fremtid", ser hvad der sker, når man har "affaldsfødder" og lærer at "Slå sig selv knockout".

  • Ridiculousness #416

   Chanel and Sterling IX

   I ugens "Ridiculousness" ser Rob, Sterling og Chanel skønhed blive ødelagt i "Vær nu sød, ikke i ansigtet", rødtoppe får stryg i "Kode rød" og distraherede folk møder deres skæbne i "Fraværende".

  • Ridiculousness #417

   Tyga

   I denne uges "Ridiculousness" griner rapperen Tyga sammen med Rob af fyre, der får slag i kuglerne i "Rack City", de ser, hvordan dårlige bilister finder en p-plads og hvad der sker, når uskyldige mennesker kommer i nærkontakt med gummisko.

  • Ridiculousness #418

   Guy Fieri

   I dette afsnit af "Ridiculousness" tager Rob og stjernekokken Guy Fieri en tur i "Smagsbyen", lærer at "Tæmme flammen" og siger farvel til nogle "Skrotbiler".

  • Ridiculousness #419

   419

   I dette afsnit af "Ridiculousness" afslører Rob och Harley “Epic Mealtime” Morenstein nogle "Epic Meal Crimes", undersøger "Menneskeligt bacon" og afslører meningen med "Balthazarer".

  • Ridiculousness #420

   420

   I dette afsnit af "Ridiculousness" hænger Rob ud med Sterling og Chanel for at se, hvorfor folk bliver "dissede på nettet", undersøger "ekstreme kram" og har det sjovt med nogle "lussingeslagsmål".

  • Ridiculousness #421

   421

   I et splinternyt afsnit af Ridiculousness ser skuespiller Lacey Chabert og Rob nærmere på ældres “sidste øjebliks eventyr” og pars “kærlige øjeblikke”, mens Lacey forklarer, hvorfor det ikke altid er nemt at “spille sexet”.