Ridiculousness

Rob Dyrdek er vært for et internetshow med videoklip, kendisgæster og medværterne Sterling “Steelo” Brim og Chanel West Coast.
  • Ridiculousness #101

   Ryan O'Malley

   Grin løs med Rob, Steelo og Chanel, når de viser rednecks, der hygger sig, pornofjollerier og nedture i anden potens. Gæsten Ryan O’Malley, der er professionel kængurustylteudøver, kigger nærmere på sportens gode og dårlige sider.

  • Ridiculousness #102

   Johnny Knoxville

   Filmstjernen Johnny Knoxville hjælper Rob med at præsentere hjemmelavede ramper, freaks og fejlplacerede børn. Nyd nogle smukt beskidte typer og ædlere dele i klemme.

  • Ridiculousness #103

   Big Black

   Robs tidligere medstjerne Big Black er i panelet og hjælper med at præsentere hjemmelavede rutsjebaneture, Bieber-hår og markante ankomster. Skitsekuglerne er ikke det eneste, der sidder fast i hjernen efter dette afsnit.

  • Ridiculousness #104

   Travis Pastrana

   Motorsportsstjernen Travis Pastrana hjælper Rob med at præsentere nogle fejlplacerede træer og whiskeyhåndtag. Rob viser også nogle idiosynkratiske Pastrana-klip og menneskelige dyr.

  • Ridiculousness #105

   The Dingo

   Snowboarderen The Dingo er på besøg hos Rob og hjælper med at præsentere smertens engle, nogle af de værst tænkelige scenarier samt oplevelser, der koster. Nyd forhindringsløb, mennesker, der går kolde, og nogle skøre dyr.

  • Ridiculousness #106

   Matthew Mounce

   Rob, Steelo og Chanel griner af unødvendige kombinationer, folk, der skulle holde sig fra vand, og og en gruppe mennesker, der undrer sig over, hvor ting kom fra? Karateeksperten Matthew Mounce ser nærmere på rigtig dårlig karate.

  • Ridiculousness #107

   Jeff Tremaine

   Produceren Jeff Tremaine hjælper Rob med at forklare, hvad havestol samt tæsk og sprint indebærer. Nogle børn begynder at smadre løs til Ridiculousness-træning, og Rob viser dig, at din ven er idiot.

  • Ridiculousness #108

   Matt Schlager

   Skønhedsdronningen Caite Upton tager plads ved siden af Steelo på panelet. Rob fremhæver magien ved hankønsbikinier og undvigelse af kugler. Gæsten Matt Schlager demonstrerer, hvordan man falder med hovedet først.

  • Ridiculousness #109

   Chris Drama Pfaff

   Robs fætter Drama hjælper Rob med at præsentere dysfunktionelle familier, din ven er idiot og små rulletosser. Kreditkort kæmper mod sodavandsis om at gøre mest ondt. Og vi afslører, om Parkour er kunst eller blot aggressivt løb.

  • Ridiculousness #110

   Judd Leffew

   Tyrerytteren Judd Leffew kigger nærmere på vrede dyr og belærer Chanel om, hvorvidt en tyr kan blive svimmel eller ej. Og så kan du se fjolser konkurrere i Ridiculousness-tikampen.

  • Ridiculousness #111

   Biker Fox

   Caite Upton er ved siden af Steelo, når Rob viser lort med lort på og rednecks, der hygger sig. Flere folk mister deres guldklumper, når fjæset ryger af. Biker Fox besøger panelet og byder på spandexsjov og blå mærker for bikere.

  • Ridiculousness #112

   Ryan Dunn

   TV-stjernen Ryan Dunn deltager i morskaben, når Rob peger på problemerne ved dårlig uddannelse. Se folk, der er niveauer over dig, mens andre kommer ned med nakken og får, hvad de fortjener.

  • Ridiculousness #113

   Dan Heaton

   Rob forklarer, hvorfor rulleskøjteløb bør få comeback. Hop på en karussel af smerte, når vi ser på det værst tænkelige scenarie, og folk, der næsten klarede det. Og vores gæst, Dan Heaton, blærer sig med nogle syge, ethjulede tricks.

  • Ridiculousness #114

   Cole Hernandez

   Lær, hvordan man ikke bruger en trådemølle, og hvorfor græs er din ven. Se træerne slå igen. Og endelig kan du se vores gæst, danseren Cole Hernandez, slå sig løs med verdensdans, mens nogle skatere kommer i store problemer.

  • Ridiculousness #115

   The Dingo II

   The Dingo er tilbage! Grin af alle de folk, der har en hård dag på jobbet, find ud af, om du er for gammel til forskellige aktiviteter og se, hvem der er næsten fantastisk. Rob kigger på rivaliseringen skiløbere mod snowboardere.

  • Ridiculousness #116

   Big Black II

   Big Black er tilbage, og han viser sort lavendel. Se, hvad der sker, når dårlige idéer bliver værre. Og så bliver nogle folk ramt af et dårligt afsæt. Rob ser også på præstationer, der aldrig kunne genskabes, og vredeskontrol.