Jay-Z's nye streamingtjeneste Tidal

What's the deal?!

Jay-Z er måske manden, der har alt: Han er stenrig, kæmpe stjener og gift med Beyoncé – den lækreste og sejeste dame på planeten. Men nu er han også blevet forretningsmand! Han har nemlig købt streamingtjeneste Tidal, som skal give Spotify kamp til stregen! Sidste år valgte Taylor Swift at tage sin musik væk fra Spotify, og der har længe været snak om en musiktjeneste, der kunne gøre det bedre end Spotify. Nu er den her tilsyneladende! I følge webstedet Break It er flere store stjerner på vej væk fra Spotify for i stedet af være med i Tidal – herunder Madonna, Daft Punk og Kanye West. Måske fordi at Tidal lover alle kunstnere et gebyr, der er 20$ højere end Spotifys om måneden.

Flere store kunstnere som Nicki Minaj, Madonna, Coldplay og Rihanna skiftede også deres profilbilleder på Instagram ud til blank turkis igår og brugte hashtagget #TIDALforALL, for at vise deres støtte til Jay-Z og Tidal.

Forskellen på at være Spotify-bruger og Tidal-bruger – i forhold til fortsat at kunne lytte til de ovennævnte kunstnere – er, at ny musik fra disse kunstnere vil være tilgængeligt for Tidal-brugerne på udgivelsesdatoen, mens Spotify-brugere vil komme til at vente meget længere.

Er du #teamspotify eller #teamtidal?

Tirsdag, 31. Marts 2015