Her er de danske nominerede til EMA 2014

Du stemte, her er resultatet

Det store MTV EMA 2014 show nærmer sig med hastige skridt. Det er svært at tro, at det allerede er næsten et år siden vi festede i Amsterdam. Denne gang vil årets største musikbegivenhed i Europa give Glasgow et visit.

I sidste uge gav vi dig muligheden for at vælge den femte og sidste nominerede til MTV EMA 2014. Og efter fem dage, kan vi nu afsløre at de 5 nominerede til dette års ‘Best Danish Act’ er:

- * Christopher*
- * S!vas*
- * Medina*
- * L.I.G.A*
- * Burhan G*

Fra i dag kan du stemme på din favorit, der vil kæmpe i Glasgow om den legendariske MTV pris.

De resterende nominerede kan vi også afsløre, og konkurrencen er hård i år. Katy Perry fører feltet med hele 7 nomineringer … men Ariana Grande er lige i hælene på hende med 6. Blandt de mange nomineringer finder du også 5 Seconds of Summer, Iggy Azalea, Pharrell Williams, Kiesza, Sam Smith og One Direction. Men der er mange flere talenter, både kendte ansigter og nye, der er blevet nomineret til en EMA pris, og du kan se alle nomineringer på mtvema.com, hvor du også kan stemme!

Du kan afgive din stemme indtil 22 oktober kl. 23:59. Hvad venter du på? GO GO GO!

*MTV EMA 2014 bliver sendt direkte på MTV søndag den 9. november kl. 21:00!*

Hold dig opdateret med EMA-nyheder om hvem der skal optræde og hvem der kommer. Følg os på Twitter: @MTVEMA, Søg på hashtagget #MTVEMA, find os på Instagram og Facebook.

Tirsdag, 16. September 2014