Weekend Not Wasted: MTV's nye webserie bytter tømmermænd ud med eventyr

Hvordan ville du bruge en weekend uden tømmermænd?

Hvad ville du lave, hvis du i stedet for at tilbringe din weekend med at pleje tømmermænd, udnyttede dagen og prøvede noget nyt? Vi udfordrede vores værter til at gøre netop dette i MTV’s nye serie, Weekend Not Wasted, præsenteret af Diageo DRINKiQ…

Har du prøvet at planlægge din weekend med spændende planer, for blot at drikke for meget fredag aften og blive nødt til at aflyse hele din lørdag? Det har vi. Alle. Prøvet. Det der. FOMO er så meget mere virkelig, når det handler om de planer, du havde, men ikke udførte, fordi du lå i sengen med tømmermænd. Weekenderne behøver dog ikke at ende på denne måde.

Vi introducerer Weekend Not Wasted, MTV’s helt nye webserie, hvor Becca Dudley, Harriet Rose og Samuel Eni medvirker. MTV og Diageo DRINKiQ udfordrede trioen til at se, hvad der kunne ske, hvis de holdt øje med deres drikkeri, ikke vågnede med tømmermænd og faktisk gjorde noget fantastisk med deres morgen, dagen derpå. Det viser sig, at mulighederne er uendelige, når du ikke overdriver dit drikkeri, helt fra at mestre akrobalancens kunst til at overleve i naturen eller lære at tilberede et italiensk festmåltid helt fra bunden.

Se, hvor godt Becca, Harriet og Samuel klarede deres udfordringer i de tre episoder nedenfor – og start med at planlægge din egen weekend, der ikke er spildt!Planlægning af en weekend, der ikke er spild af tid, behøver ikke at være en udfordring, hvis du går ind på DRINKiQ.com. Få nogle tips til, hvordan du kan få en sjov aften i byen uden tømmermænd og nyde resten af din weekend.

Mandag, 03. Juni 2019