Go Go Berlin er tilbage med ny lyd - og helt ny musikvideo

Se den nye video ‘Here Comes The Darkness’ her!

Go Go Berlin er tilbage! Efter tre års udgivelsesstilhed og en musikalsk dannelsesrejse er bandet klar med ny lyd, ny musik – og en helt ny musikvideo.

I 2017 vender det danske band Go Go Berlin hjem efter en anmelderrost tour gennem Europa, Asien og USA. For første gang i årevis står de pludselig med en tom bandkalender og en usikkerhed omkring bandets fremtid. Det bliver starten på et nyt kapitel.

Bandet beslutter sig for at lægge Go Go Berlin, som vi kender dem, bag sig. De forsvinder ind i øvelokalet, som med tiden ombygges til et indspilningsstudie, og ud på den anden side kommer Go Go Berlin version 2.0.

“Vi sagde farvel til det gamle Go Go Berlin og begyndte at omtale os selv som Go Go Berlin 2.0. Det satte gang i kreativiteten, og vi gav os selv lov til at eksperimentere med nye lyde og idéer. Alt var lige pludselig tilladt,” fortæller forsanger Christian Vium.

Den velkendte rocklyd har fået en grundig omprogrammering med et elektronisk islæt, og bandet har på en ny måde taget styringen og prøvet idéer af.

1. februar udkom singlen ‘Here Comes The Darkness’ og den nye musikvideo til nummeret har premiere i dag. Singlen slår tonen an for det kommende album, der forventes ude til efteråret. Go Go Berlin tager på Danmarksturné i marts, hvor man kan høre de nye sange og opleve bandets nye stil.

Tjek tourplanen og se den nye musikvideo til ‘Here Comes The Darkness’ her:Onsdag, 06. Februar 2019