MTV præsenterer: Are You The One: Second Chances

Ny serie - nye chancer!

Fra kærlighed ved første blik til “kun” at være venner eller aldrig rigtig få chancen for at udforske den særlige forbindelse… Nu genforener MTV’s helt nye spin-off-serie ‘Are You The One: Second Chances’ 10 potentielle yndlingspar, som aldrig helt blev til noget. Nu får de endnu en chance for kærlighed eller cash – helt uden Truth Booth eller lyskegler.

Men der er stadig nogle regler, parrene skal overholde i spillet:

1) Parrene vil konkurrere i særlige missioner, designet til at hjælpe dem med at forstå, hvordan de udvikler et meningsfuldt forhold, imens de testes i områder som at rejse som et par, gå på kompromis, styre en økonomi, kommunikere og mere.

2) Jo flere missioner hvert par vinder, jo mere lærer de om hinanden og jo flere penge kan de samle ind – og dermed sikre sig fra elimination.

3) Hver uge må parret, der kommer på sidstepladsen, træffe et individuelt valg imellem at stjæle den fælles pulje, de har opsparet sammen og tage hjem, eller dele deres jackpot og blive i spillet.

4) Hvis en person vælger at stjæle, går vedkommende derfra med pengene – men hvis begge parter stjæler, sker det ultimative bedrag, og begge bliver sendt hjem uden noget. Kan kærlighed og tillid vinde over grådighed?

Se de heldige par her:Gå ikke glip af premieren på ‘Are You The One: Second Chances’ søndag den 23. april kl. 19:00 – kun på MTV!

Fredag, 21. April 2017