Ed Sheeran glemte han havde skrevet 'Cold Water'

Sangeren afslører historien bag hittet med Major Lazer, Justin Bieber og MØ.

Ed Sheeran er tilbage og topper lige nu hitlisterne med hele to nye singler. Men ikke nok med det – han er også en af tidens mest succesfulde sangskrivere for andre kunstnere.

I går kom det frem, at han faktisk skrev Justin Biebers kæmpehit ‘Love Yourself’ til sig selv og sit eget kommende album. Sangen blev dog kasseret, Bieber overtog den, og resten er historie.

Samme dag afslørede Sheeran i et interview med Capital, at han stod bag endnu et af de største hits i 2016: ‘Cold Water’ med Major Lazer, Justin Bieber og . Problemet var bare, at han ikke kan huske at have skrevet det.

>>> MØ græd da hun hørte sin nye single med Justin Bieber og Major Lazer

Han fortæller om det forvirrende forløb:

“Jeg vidste ikke sangen eksisterede. Jeg blev ved med at få e-mails fra Diplo, som skrev, ‘Hey, jeg har fundet din sang ’Cold Water’, må jeg gøre noget med den?’ og jeg var bare sådan, ‘Hvad snakker du om, mate? Jeg har ikke et nummer, der hedder ’Cold Water’!’ Han sagde, ‘Yeah, og vi har Justin Bieber på sangen, er det okay, hvis vi udgiver den?’ Og jeg sagde igen ’Mate, jeg aner ikke, hvad du snakker om!”.

“Den kom ud, men den sang, jeg havde skrevet, var virkelig langsom, og pludselig satte de tempoet op… og gjorde det til en ting. Så jeg var meget glædeligt overrasket over, at den kom ud og gik nummer et, for jeg kan ikke huske at have skrevet den.”

Åh. Endnu en grund til at elske Ed Sheeran!Tirsdag, 10. Januar 2017